Mode och trender

Hösten 2017. Sommarens sandaler och sandaletter känns väldigt avlägsna. Men, en av fördelarna med att gå in i månaderna när löven börjar falla från träden och luften blir kyligare är tveklöst höstmodet. Alltid snyggt. Häng med så kollar vi på höstens färger.

Fortsätt läsa

Träning

Dans som terapi

Dans är ju en träningsform som kanske inte får den uppmärksamhet den förtjänar. Let’s dance i all ära men som vardagsmotion – hur funkar det? Vi fick några minuter med dansaren och koreografen Sara Galan, som kallats för Sveriges multikulturella stjärnskott. Och Sara har skapat en alldeles egen Footwaykoreografi där hon visar två av våra skor som hon gillar.

Fortsätt läsa

Testpiloterna, Träning

Test: Merrell All Out Crush Tough Mudder

Då jag pysslar en del med Swimrun (världens roligaste sport, testa vettja!) så blev jag tillfrågad om att testa Merrells sko som egentligen är konstruerad för ”Tough Mudder” vilket är en serie tuffa hinderbanelopp. Dock innebär det i princip samma krav som jag ställer på en sko för Swimrun: Bra fäste på våta underlag likt klippor, stenar osv, låg vikt och framför allt, bra dränering av skon så vattnet rinner ut så fort som möjligt.

Fortsätt läsa