Jobba på FootwaySkapa magi på Footway

Hur skapar man en underbar känsla hos kunden eller kollegan? Vad motiverar folk att slaska till jobbet på mörka och regniga dagar? Svaret är magi! På Footway skapar vi den tillsammans, genom att alltid ta hand om varandra och våra bästa kompisar: kunderna. Vi utmanar "sanningar", provar nya sätt och vågar vara annorlunda. Just nu söker vi:

Butiksansvarig till vår outletbutik

Har du erfarenhet som butiksbiträde? Gillar du retail och människor? Vi söker en butiksansvarig! Läs mer i annonsen nedanför.

Kundansvarig för nya marknader

Talar du tyska, franska, polska eller holländska och engelska? Nu söker vi kund- och landsansvariga. Läs mer i annonsen nedanför.

Trainee

Vi söker en nyfiken, driven och mångsidig trainee med stor aptit för e-handel.

Chief Technical Officer

Vi söker en nyckelspelande ChiefTechnical Officer (CTO), som  ansvarar för utveckling och drift av  vår tekniska plattform.

Kundmedarbetare (Sverige, Norge, Finland, Danmark)

Som kundtjänstmedarbetare arbetar du närmast den som regerar hos oss – kunden! Främst via telefon, mejl och i sociala medier. Du hanterar order i vårt webbsystem samt hanterar returer och återbetalningar. Du identifierar och löser problem samt koordinerar med andra på Footway så att kunden upplever kontakten med oss som smidig, enkel och rolig. Kolla in annonserna här nedanför!

×
×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
Mina val:
Mina favoriter
  • Här så kommer alla dina favoritskor sparas!
För att hålla reda på vilka skor du har varukorgen, vilken storlek du valt att filtrera på mm. använder vi så kallade cookies. Genom att fortsätta surfa på Footway.se godkänner du att vi gör det.×