Roobin's
Roobin's
Kumla-a

Skon är tyvärr slutsåld

  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Roobin's Kumla-a

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Passform:

Normal

Artikelnummer:

36634-00
Utsida: Skinn.
Insida: Textil.
Yttersula: Gummi.
Stängning: Snörning.
Platå: ca 9,5 cm.

Diskussion

Skorna var faktiskt mycket snyggare än bilden och även fast dom är lite, liiite för stora för mig (inget som en extra sula, eller i-lägg inte kan ordna) så är dom hur sköna att gå i som helst. Dom väger inte speciellt mycket, som många tror om platåskor! Jag är jätte nöjd, även fast priset är lite högt

Svara

Dom är väldigt snygga enligt mig men obekväma, man få snappt ont i fötterna, desutom är dom ganska dyra om man jemför med hur hög bekvämligheten är. Du kommer troligen inga dig om du köper dessa skor!!!

Svara

Dom skönaste platåskorna jag har! Är riktigt snygga också. Det enda som är lite negativt är att kanten är lite hård i början men den mjukas upp.

Svara

Dom såg snygga ut här på nätet, så jag unnade mig dom under julen. När lådan kom hem och jag öppnaden, dom är så mycket snygare i verkligheten!Dom är lätta att gå i, inte tunga alls! Tack vare att det går upp på sulan vid tårna, så blir det så mycket lättare att gå i. Jag gick så mycket snabbare i dom än i mina vanliga skor - tack vare att jag gunga fram :pJag har aldrig fått så många komplimanger om et par skor som jag fått av dessa. Kommer lätt skaffa mig ett par liknande till

Svara

När kommer dessa in i storlek 38 igen?

Svara
Emma, Footway

Tyvärr kommer vi inte att få in dessa igen

Äldre än 3 månader

Ta in storlek 38 igen!

Svara
Jesper, Footway

Hej Veronica,

Tyvärr så är de i utgående sortiment och kommer därför inte att komma in igen. Hoppas du kan hitta några andra skor hos oss som du gillar.

Äldre än 3 månader
Visa mer
Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)
Populära skor från Roobin's
×
×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)

28370 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×