A Nordin skor online

20 träffar

A Nordin är ett svenskt företag som formger och tillverkar skor i en skandinavisk designtradition men med en spännande tvist. Inspirationen hämtar de från tidigare stilepoker, arkitektur och klassiska hantverk. En stilren design med omsorgsfullt utförda detaljer är signifikativt för deras formspråk.

I naturmaterial från Sverige

Alla modeller har naturmaterial närmast foten för att ge den bästa känslan. Träskomodellerna har en ergonomiskt utformad sula gjord i fjädrande polyuretanmaterial som gör skon mycket bekväm att gå i. A Nordins kollektioner tillverkas på hantverksmässigt vis i Sverige.

Mor och dotter styr

Företaget grundades 2008 och drivs idag av mor och dotter, Ann-Louise och Lina Nordin. Medan Ann-Louise studerade vid Högskolan för design och konsthantverk i Göteborg blev hon gravid med dotter Lina, som sedan växte upp omgiven av kreativitet och design. Lina Nordin studerade sedan modedesign vid Istituto Marangoni i London and Milan fram till 2012 då hon tog sin examen. Idag är hon designer på A Nordin. I och med Linas hemkomst och inträde i företaget på riktigt så ändrades även inriktningen en aning – från bara klassiska träskor till en bredare inriktning mot mode. Idag erbjuder de diskreta kollektioner präglade av minimalism och läckra detaljer. Förutom de klassiska träskorna tillverkar A. Nordin även kläder, väskor och tillbehör. 2013 berättade mamma Ann-Lousie och dottern Lina att tanken var att designa och erbjuda två hela kollektioner per säsong.

Populära träskor

På Footway hittar du flera modeller från A. Nordin och våra mest populära är, inte särskilt oväntat, träskorna som en gång satte företaget på kartan. Modellerna PomPom ligger i top, men det finns även finskor med fina klackar, och en skön mix av träskor och kängor, sandaler och stövletter.A. Nordin erbjuder klassisk skandinavisk design med effektiva detaljer, perfekta till en avskalad, diskret stil – men även till lite en mer explosiv och skrikig outfit, perfekt om du vill tona ner din stil.

Vackra detaljer

Om du letar efter moderna, vackra och fenomenalt avslappnade skor har du hittat ditt märke i A. Nordin. På många sätt fångar märket det typiska och tillbakadragna skandinaviska uttryckssättet och designen. Och det sker genom små medel, detaljer som uppmärksammas men som inte tar fokus från helheten. Som träskornas vackra blomutsmyckningar, eller det stilfulla spännet på sandalerna, den enkla snörningen på stövletterna och mycket annat. Omfamna Skandinavien, det enkla, det eleganta och det stilrena. Surfa runt på Footway och hitta just dina favoriter från A. Nordin – skriv också vad du tycker om skorna i en recension så blir vi jätteglada!

Rea
A Nordin - Vera Mini Pink
1400 kr
1647 kr
A Nordin
Vera Mini Pink
Info
Rea
A Nordin - Cork Amy Grey
1198 kr
1597 kr
A Nordin
Cork Amy Grey
Info
Rea
A Nordin - Cork Ballerina
1402 kr
1649 kr
A Nordin
Cork Ballerina
Info
Rea
A Nordin - Play Röd Lack
485 kr
647 kr
A Nordin
Play Röd Lack
Info
Rea
A Nordin - Pom Pom Barn Mod Rosa Nub.
550 kr
647 kr
A Nordin
Pom Pom Barn Mod Rosa Nub.
Info
Rea
A Nordin - Vera Mini
1315 kr
1547 kr
A Nordin
Vera Mini
Info
Rea
A Nordin - Vera
1400 kr
1647 kr
A Nordin
Vera
Info
Rea
A Nordin - Cork Amy Sand
1123 kr
1497 kr
A Nordin
Cork Amy Sand
Info
Rea
A Nordin - Vera Mini
1006 kr
1547 kr
A Nordin
Vera Mini
Info
Rea
A Nordin - Knyta
764 kr
899 kr
A Nordin
Knyta
Info
Rea
A Nordin - Pom Pom
421 kr
647 kr
A Nordin
Pom Pom
Info
Rea
A Nordin - Play
485 kr
647 kr
A Nordin
Play
Info
Rea
A Nordin - Sienna Beige/Beige
823 kr
1097 kr
A Nordin
Sienna Beige/Beige
Info
Rea
A Nordin - Charla Light Brown
1385 kr
1847 kr
A Nordin
Charla Light Brown
Info
Rea
A Nordin - Charla Brown
1514 kr
2019 kr
A Nordin
Charla Brown
Info
Rea
A Nordin - Kate with metal Suede
1527 kr
1797 kr
A Nordin
Kate with metal Suede
Info
Rea
A Nordin - Lucy Black
1102 kr
1297 kr
A Nordin
Lucy Black
Info
Rea
A Nordin - Play Silver Lack
485 kr
647 kr
A Nordin
Play Silver Lack
Info
Rea
A Nordin - Pom Pom Barn Mod Yellow
421 kr
647 kr
A Nordin
Pom Pom Barn Mod Yellow
Info
Rea
A Nordin - Fly Svart/Vit rand Skinn
421 kr
647 kr
A Nordin
Fly Svart/Vit rand Skinn
Info
×

Välj storlek för att visa skor som passar dig!

×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
Avdelning
VarumärkeA Nordin
Mina favoriter
  • Här så kommer alla dina favoritskor sparas!
För att hålla reda på vilka skor du har varukorgen, vilken storlek du valt att filtrera på mm. använder vi så kallade cookies. Genom att fortsätta surfa på Footway.se godkänner du att vi gör det.×