Allen Edmonds skor online

11 träffar

Klassiska herrskor sedan 1922

Allen Edmonds är en av världens mest framstående tillverkare av klassiska, randsydda herrskor med rötter i USA så lång tillbaka som 1922. Kvalitetsskorna tillverkas för hand i en komplicerad tillverkningsprocess med över 200 steg, allt för att säkerställa att skorna är perfekta in i minsta detalj! Skorna är självklart tillverkade av speciellt utvalt högkvalitativt läder.

Givna för en välklädd stil

Med sitt sinne för detaljer och kvalitet gör Allen Edmonds inte bara stilfulla skor, de är också ytterst bekväma och hållbara. De randsydda skorna har ett bestående värde och kommer att bli dina absoluta favoriter under många år framöver. Ett par Allen Edmonds-skor är givna för en välklädd stil – en mer klassisk skotillverkade, så brett utbud, är svår att hitta. Företag tillverkar idag även casual-skor i hög kvalitet.

Skor att åldras i

Fotbädden i ett par Allen Edmonds-skor utgörs av kork, precis som Birkenstock-tofflorna, och erbjuder därför dina fötter en stabil och skön bädd att vila i. Framförallt att vila i länge. Ett par Allen Edmonds köper du inte bara för att de är snygga eller för att de passar till helgens fest (även om det såklart är klart godkända anledningar) utan istället för att de erbjuder en klassisk look tillsammans med en lång livslängd. Skorna är slitstarka och gjorda för att följa dig länge i livet, förutsatt att du tar hand om dem på rätt sätt och ofta. Ett par omhändertagna Allen Edmonds-skor kan klara sig bra i decennier.

Vårda dina Allen Edmonds

För att dina skor ska hålla så länge behöver de tas om hand på rätt sätt. Investera i en skoborste, skohorn, skokräm, skofett, skoblock i cederträ, rengöringsskum och impregneringsspray. Det första du ska göra med sina skor är att spraya dem med impregneringsspray och sedan vänta att de torkar. Smörj dem sedan med skokräm. När du har använt dina skor några gånger ska du börja rengöringen med att borsta skorna, sedan rengöra med skum, låt dem torka, och avsluta med skokräm. När dina Allen Edmonds-skor inte används ska du låta ett par skoblock i cedertrö vila i skorna – de suger åt sig fukt och håller dina skor fräscha länge.Glöm inte heller att om du investerar i ett par Allen Edmonds så hamnar du i bra sällskap: Ronald Reagan, Bill Clinton och många andra presidenter och välklädda och inflytesrika män har satt fötterna i ett par Allen Edmonds. Vi hoppas du hittar dina nya herrskor här!

Allen Edmonds - Dalton Walnut Calf
4397 kr
Allen Edmonds
Dalton Walnut Calf
Info
Allen Edmonds - Mcallister Dark Chilli
4297 kr
Allen Edmonds
Mcallister Dark Chilli
Info
Allen Edmonds - McAllister Black
4197 kr
Allen Edmonds
McAllister Black
Info
Allen Edmonds - Park Avenue Dark Brown Calf
4197 kr
Allen Edmonds
Park Avenue Dark Brown Calf
Info
Allen Edmonds - MacNeil Black
4197 kr
Allen Edmonds
MacNeil Black
Info
Rea
Allen Edmonds - Malver Brown
3567 kr
4197 kr
Allen Edmonds
Malver Brown
Info
Rea
Allen Edmonds - Malver Brouge Suede
3567 kr
4197 kr
Allen Edmonds
Malver Brouge Suede
Info
Rea
Allen Edmonds - McTavish Black
2972 kr
3497 kr
Allen Edmonds
McTavish Black
Info
Rea
Allen Edmonds - Bayfield Black
3148 kr
4197 kr
Allen Edmonds
Bayfield Black
Info
Allen Edmonds - Strand Dark Brown
4297 kr
Allen Edmonds
Strand Dark Brown
Info
Allen Edmonds - Park Avenue Black
4197 kr
Allen Edmonds
Park Avenue Black
Info
×

Välj storlek för att visa skor som passar dig!

×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
Avdelning
VarumärkeAllen Edmonds
Mina favoriter
  • Här så kommer alla dina favoritskor sparas!
För att hålla reda på vilka skor du har varukorgen, vilken storlek du valt att filtrera på mm. använder vi så kallade cookies. Genom att fortsätta surfa på Footway.se godkänner du att vi gör det.×