Sök efter favoritskorna här!

Birkis skor online

9 träffar

Birkis skor - snygga och ortopediskt uppbyggda

Birkis skor ger dig möjligheten att både ha fina skor på fötterna och traska runt på en ortopediskt uppbyggd fotbädd. Skorna finns i många olika mönster, modeller och färger hos Footway.

Experter på fotvänliga skor

Birkenstock känner de flesta till och associerar med bekväma skor. Birkis i sin tur, är en del av Birkenstock och ett av deras senare introducerade varumärken. För att förstå vilka anor Birkis vilar på måste vi dock backa riktigt långt tillbaka i tiden: Redan 1896 började Konrad Birkenstock i Frankfurt tillverka konturerade innersulor. Efter Konrad följde en lång rad ättlingar som också de arbetade med att utveckla ergonomiska skor. Slutligen, år 1964, tar Carl Birkenstock fram den första Birkenstocksandalen och resten är historia. Nu är varumärket verkligen ett hushållsnamn och en sko på var mans fot, känd för sin utomordentliga passform. Deras skor Birkis, är ergonomiska skor med rolig och spännande design för både män, kvinnor och barn.

Birkis skor -Charmiga skor med hög komfort

Birkis finns i många olika modeller, både med täckt fot eller som mer klassiska Birkis sandaler, till exempel Birkis Skorpios. Skorna finns dessutom med i flera olika charmiga tryck och färger -Vem har sagt att en bekväm sko måste vara tråkig? Vare sig du behöver en skön sko till ditt barn att ha på förskolan, eller en bekväm sko för dig själv att bära under långa dagar hemma eller på jobbet, så finns det en Birkis för dig. Birkis finns också som helgjutna skor i Alpro-foam. Dessa tål väta och passar utmärkt när det är blött och smutsigt, till exempel vid trädgårdsarbete eller när du lever bad och strandliv.

Skor i lättskötta material

Birkis skor och sandaler har alla en ortopediskt uppbyggd fotbädd för att du ska kunna röra dig med hög komfort så väl hemma som på jobbet och inne som ute. Många av Birkis sandaler har en fotbädd av mocka och utsida av Birko-Flor, ett material i läder eller nubuck-look med insida av fleece. Birko-Flor är väldigt lättskött: När dina skor blir smutsiga behöver du helt enkelt bara torka av dem med en fuktig trasa. Birkis finns också som helgjutna skor i så kallat Alpro-foam, ett material som tål väta och smuts. Eftersom de är helt i vattentåligt material är de bara att skölja eller torka av när de blir smutsiga.

Birkis skor online på Footway

Söker du sköna och snygga tofflor bör du kika på Birkis modeller som finns att köpa online på Footway. Dessa skor med ortopediskt uppbyggd fotbädd finns i många härliga färger och roliga tryck hos oss. Hos Footway handlar du snabbt och smidigt: Att leverera dina nya skor snabbt är viktigt för oss. Naturligtvis har du också fri frakt. Vi ger dig sen god tid att prova då du har 180 dagars öppet köp. Det ska inte heller kosta något att ändra sig, därför har du fri retur.

Birkis - Dorian Valentine
849 kr
679 kr
Birkis
Dorian Valentine
Info
Birkis - Profi-Birki
799 kr
719 kr
Birkis
Profi-Birki
Info
Birkis - Dorian Summer
699 kr
559 kr
Birkis
Dorian Summer
Info
Birkis - Salina Cherry
649 kr
584 kr
Birkis
Salina Cherry
Info
Birkis - Kay Cars
849 kr
764 kr
Birkis
Kay Cars
Info
Birkis - Kay Seal
749 kr
599 kr
Birkis
Kay Seal
Info
Birkis - Kay Panda
749 kr
674 kr
Birkis
Kay Panda
Info
Birkis - Kay Cat
749 kr
599 kr
Birkis
Kay Cat
Info
Birkis - Kay Comic new Disney
749 kr
674 kr
Birkis
Kay Comic new Disney
Info
×

Välj storlek för att visa skor som passar dig!

×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
Avdelning
VarumärkeBirkis
Mina favoriter
  • Här så kommer alla dina favoritskor sparas!
För att hålla reda på vilka skor du har varukorgen, vilken storlek du valt att filtrera på mm. använder vi så kallade cookies. Genom att fortsätta surfa på Footway.se godkänner du att vi gör det.×