Chipmunks skor online

9 träffar

Chipmunks skor för barnen

Barn behöver riktigt bra skor för att kunna njuta av lek och bus hela dagen. Med sköna Chipmunks skor kommer barnens fossingar garanterat att hålla sig både varma och torra hela dagen. Välj bland ett brett utbud av barnskor i olika modeller. Chipmunks använder sig endast av kvalitetsmaterial som mjukt skinn.

Chipmunks skor historia och kända modeller

Det världsberömda skoföretaget Chipmunks grundades år 1996 och har sedan dess erbjudit skomarknaden ett fantastiskt utbud av kvalitetsskor för barn. Barns fötter växer snabbt och behöver skor som både känns lagom rymliga och flexibla. Chipmunk har sin egen fabrik där de tillverkar sina barnskor av äkta skinn och med skönt fleecefoder.

Chipmunks skor stiltips och skötsel

Med Chipmunks skor kan barnen fokusera helhjärtat på leken medan skorna håller fötterna bekväma. Chipmunks skor går att köpa i olika modeller, exempelvis snygga höstskor med en rejäl gummisula för optimalt grepp. Här finns även söta vårskor i äkta skinn och mycket mer.

Chipmunks skor online på Footway

Vi på Footway är superglada över att få visa dig vårt utbud av Chipmunks skor. Vi tror att du kommer hitta fina och sköna skor för ditt barn. För att göra din shopping roligare bjuder vi dig på frakten, returerna och ger dig alltid 180 dagars öppet köp. För du ska känna dig välkommen hos oss, alltid!
Chipmunks - Zara Purple
309 kr
Chipmunks
Zara Purple
Info
Chipmunks - Dallas Pink
269 kr
Chipmunks
Dallas Pink
Info
Rea
Chipmunks - Freya
254 kr
299 kr
Chipmunks
Freya
Info
Rea
Chipmunks - Chicago Leopard
305 kr
359 kr
Chipmunks
Chicago Leopard
Info
Rea
Chipmunks - Daisy
254 kr
299 kr
Chipmunks
Daisy
Info
Rea
Chipmunks - Libby
227 kr
349 kr
Chipmunks
Libby
Info
Rea
Chipmunks - Ella
224 kr
299 kr
Chipmunks
Ella
Info
Rea
Chipmunks - Cory
297 kr
349 kr
Chipmunks
Cory
Info
Rea
Chipmunks - Alfie
212 kr
249 kr
Chipmunks
Alfie
Info
×

Välj storlek för att visa skor som passar dig!

×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
Avdelning
VarumärkeChipmunks
Mina favoriter
  • Här så kommer alla dina favoritskor sparas!
För att hålla reda på vilka skor du har varukorgen, vilken storlek du valt att filtrera på mm. använder vi så kallade cookies. Genom att fortsätta surfa på Footway.se godkänner du att vi gör det.×