Desigual skor online

5 träffar

Desigual skor ger dig inspiration

Spanska Desigual slutar aldrig att förvåna med sina nya och snygga skor. Med kreativa mönster i glada färger, piggar ett par Desigual skor upp vilken outfit som helst. Med en urban känsla, snygg och bekväm design och med en originell stil, är Desigual ett varumärke för alla.

Desigual skor historia och kända modeller

1984 grundades vad som skulle komma till att bli ett av världens mest omtyckta klädföretag – Desigual. Thomas Meyer, grundaren, ville skapa ett mode som stod ut från mängden. Att få inspiration från en så myllrande stad som Barcelona var enkelt och de färgglada mönstren fick sin början.

Desigual skor stiltips och skötsel

Desigual skor är lika med kvalitet. Här hittar du vackra höstskor som kängor och boots i äkta läder. Vårda dina Desigual skor väl så kommer de hålla länge. Tillsammans med en vacker sommarklänning, en snygg jacka och dina Desigual skor har du skapat en bohemisk och urban outfit.

Desigual skor online på Footway

Vi på Footway är glada över att få visa upp vårt sortiment av Desigual skor. Det är svårt att inte bli kär i dessa kreativa och inspirerande mönster. Klicka hem dina favoriter och få de hemskickade inom kort. Vi bjuder på frakten, returer och med 180 dagars öppet köp har du gott om tid att prova skorna.
Desigual - Sacha 4 2000 Negro
1649 kr
Desigual
Sacha 4 2000 Negro
Info
Desigual - Panda 2000 Negro
1249 kr
Desigual
Panda 2000 Negro
Info
Rea
Desigual - Mas 3 2000 Negro
1444 kr
1699 kr
Desigual
Mas 3 2000 Negro
Info
Desigual - Magui 1 5106 Ibiza
749 kr
Desigual
Magui 1 5106 Ibiza
Info
Desigual - Alba 2012 Cemento
1549 kr
Desigual
Alba 2012 Cemento
Info
×

Välj storlek för att visa skor som passar dig!

×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
Avdelning
VarumärkeDesigual
Mina favoriter
  • Här så kommer alla dina favoritskor sparas!
För att hålla reda på vilka skor du har varukorgen, vilken storlek du valt att filtrera på mm. använder vi så kallade cookies. Genom att fortsätta surfa på Footway.se godkänner du att vi gör det.×