Ekn skor online

9 träffar

Ekn skor av högsta kvalitet

För alla oss som har krav på kvalitet, miljö och passform är Ekn skor rätt val. Ekn tillverkar alla sina skor för hand, av de bästa materialen och ser till att inga farliga kemikalier används under produktionen. Ekn skor är skor att använda år efter år, skor att åldras i. Här hittar du ett brett sortiment av kvalitetsskor i stilig design.

Ekn skor historia och kända modeller

Det omtyckta skoföretaget Ekn har under många år erbjudit skomarknaden kvalitetsskor av det bästa lädret. I en marknad där det tillverkas dåliga syntetskor i värdelös passform och som dessutom är skadliga för miljön, kände Ekn att det var dags att erbjuda världen bra skor. Alla skor handtillverkas i Portugal av skickliga hantverkare.

Ekn skor stiltips och skötsel

Ekn skor håller hög kvalitet och tillverkas av det bästa lädret. Just skinn och mocka är material som är både tåliga och som formas efter din fot. Men det gäller att du tar hand om skorna med rätt skovårdsprodukter för att de ska hålla sig snygga. Dessa stiliga skor kan du använda till vardags och fest.

Ekn skor online på Footway

Vi på Footway har tagit hem ett brett sortiment av Ekn skor. Allt för att du som kund ska kunna hitta ett par som tilltalar din personliga stil. Du betalar aldrig för frakten, den bjuder vi på. Skulle något inte passa bjuder vi även på returerna och ger dig 180 dagars öppet köp.
Rea
Ekn - Loafer
975 kr
1147 kr
Ekn
Loafer
Info
Rea
Ekn - Desert Vegan
1010 kr
1347 kr
Ekn
Desert Vegan
Info
Rea
Ekn - Desert
898 kr
1197 kr
Ekn
Desert
Info
Rea
Ekn - Desert
898 kr
1197 kr
Ekn
Desert
Info
Rea
Ekn - High Seed
898 kr
1197 kr
Ekn
High Seed
Info
Rea
Ekn - Beech
1048 kr
1397 kr
Ekn
Beech
Info
Rea
Ekn - Beech
1160 kr
1547 kr
Ekn
Beech
Info
Rea
Ekn - Max Herre signature II
1010 kr
1347 kr
Ekn
Max Herre signature II
Info
Rea
Ekn - Beech
1160 kr
1547 kr
Ekn
Beech
Info
×

Välj storlek för att visa skor som passar dig!

×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
Avdelning
VarumärkeEkn
Mina favoriter
  • Här så kommer alla dina favoritskor sparas!
För att hålla reda på vilka skor du har varukorgen, vilken storlek du valt att filtrera på mm. använder vi så kallade cookies. Genom att fortsätta surfa på Footway.se godkänner du att vi gör det.×