Esska skor online

11 träffar

Esska skor – hög komfort och design

Esska är ett skoföretag som riktar in sig på den moderna kvinnan. Här hittar du snygga och trendiga skor som inte har kompromissat med vare sig kvalitet, stil eller passform. För det ska inte behöva vara ett val. Klicka hem ett par snygga Esska skor som sitter perfekt och som passar till både vardags och fest.

Esska skor historia och kända modeller

Det brittiska skoföretaget Esska grundades av Souraya Karami, en kvinna som först arbetade som arkitekt men som sedan gick över till skor. Grundidén var att skapa snygga skor för kvinnor utan att välj komfort, stil eller kvalitet utan förena de tre egenskaperna. Detta gjorde Souraya galant och idag finns många vackra skor för kvinnor att välja bland.

Esska skor stiltips och skötsel

Framför dig hittar du ett kreativt och snyggt sortiment av Esska skor i olika modeller. Från snygga sandaletter och kilklackar till skinnstövlar för hösten och sandaler för sommaren. Välj bland en färgglad palett och hitta ett par skor som tilltalar dig. Skorna passar lika bra till ett par jeans som till en uppklädd klänning.

Esska skor online på Footway

Bli inspirerad av vårt sortiment av Esska skor och klicka hem dina favoriter idag. Hos oss på Footway handlar du alltid bekvämt och smidigt. Frakten behöver du inte betala för, den bjuder vi på. Även returerna är gratis och du får alltid 180 dagars öppet köp.
Rea
Esska - Tilly
1198 kr
1597 kr
Esska
Tilly
Info
Rea
Esska - Wig
746 kr
1147 kr
Esska
Wig
Info
Rea
Esska - Haim
1145 kr
1347 kr
Esska
Haim
Info
Rea
Esska - Tilly
1038 kr
1597 kr
Esska
Tilly
Info
Rea
Esska - Hoola
1187 kr
1397 kr
Esska
Hoola
Info
Rea
Esska - Brit
1825 kr
2147 kr
Esska
Brit
Info
Rea
Esska - Jam
785 kr
1047 kr
Esska
Jam
Info
Rea
Esska - Dawn
785 kr
1047 kr
Esska
Dawn
Info
Rea
Esska - Neel
673 kr
897 kr
Esska
Neel
Info
Rea
Esska - Estel
560 kr
747 kr
Esska
Estel
Info
Rea
Esska - Eza Mushroom
635 kr
847 kr
Esska
Eza Mushroom
Info
×

Välj storlek för att visa skor som passar dig!

×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
Avdelning
VarumärkeEsska
Mina favoriter
  • Här så kommer alla dina favoritskor sparas!
För att hålla reda på vilka skor du har varukorgen, vilken storlek du valt att filtrera på mm. använder vi så kallade cookies. Genom att fortsätta surfa på Footway.se godkänner du att vi gör det.×