LUNDMYR of Sweden skor online

4 träffar

LUNDMYR of Sweden – bekväma skor för barn

Det svenska företaget LUNDMYR of Sweden har en inspirerande bakgrund och flera prisvärda och högkvalitativa produkter. De tillverkar inte bara kläder till barn, de gör även söta och bekväma skor. Köp ett par nya skor till barnen här hos oss på Footway. Vi har många modeller för dig att välja mellan.

LUNDMYR of Sweden skor historia och kända modeller

Företaget startades av Mia Lundmyr. Hon omvandlade en jobbig situation som gravid, ensamstående och arbetslös till startskottet för det nya företaget. Det är en inspirerande bakgrund till ett utmärkt varumärke för barn och mammor. Skorna från LUNDMYR of Sweden passar till både små och stora barn.

LUNDMYR of Sweden skor stiltips och skötsel

Skorna från LUNDMYR of Sweden kommer i olika former och utseenden. De är tillverkade av olika material, från syntet och textil till mocka och skinn. Något som alla skor från företaget har gemensamt är att de är bekväma att bära. Detta är extra viktigt för små barn som ska ta sina första steg.

LUNDMYR of Sweden online på Footway

Köp hem ett par bekväma skor från LUNDMYR of Sweden redan idag. De söta skomodellerna du hittar hos oss passar till både killar och tjejer. Läs mer om modellen genom att klicka på skorna du tycker mest om. Kom ihåg att vi på Footway alltid bjuder på frakten.
Rea
LUNDMYR of Sweden - 9600
223 kr
297 kr
LUNDMYR of Sweden
9600
Info
Rea
LUNDMYR of Sweden - Cutie
193 kr
297 kr
LUNDMYR of Sweden
Cutie
Info
Rea
LUNDMYR of Sweden - RE9701-09
260 kr
347 kr
LUNDMYR of Sweden
RE9701-09
Info
Rea
LUNDMYR of Sweden - 9800
412 kr
549 kr
LUNDMYR of Sweden
9800
Info
×

Välj storlek för att visa skor som passar dig!

×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
Avdelning
VarumärkeLUNDMYR of Sweden
Mina favoriter
  • Här så kommer alla dina favoritskor sparas!
För att hålla reda på vilka skor du har varukorgen, vilken storlek du valt att filtrera på mm. använder vi så kallade cookies. Genom att fortsätta surfa på Footway.se godkänner du att vi gör det.×