Mel dreamed by Melissa skor online

4 träffar

Mel dreamed by Melissa – perfekt för sommaren

Letar du efter skor och sandaler som du kan använda under sommaren så är Mel dreamed by Melissa ett varumärke du kommer att tycka om. Företaget är inte bara kända för sina färgglada och somriga produkter, de är även miljövänliga också. Köp ett par nya skor eller tofflor från Mel dreamed by Melissa här hos oss på Footway.

Mel dreamed by Melissa skor historia och kända modeller

Mel dreamed by Melissa är ett varumärke från Brasilien. Företaget bakom varumärket, Melissa, har gjort sig kända för att tillverka skor på ett miljövänligt sätt. Melissa är även kända för sina samarbeten. De har bland annat samarbetat med många kända designers, som exempelvis Vivienne Westwood och John Paul Gaultier, för att skapa unika skor.

Mel dreamed by Melissa skor stiltips och skötsel

Hos oss hittar du flera fina skomodeller från Mel dreamed by Melissa. De har oftast färgstarka utseenden och passar väldigt bra att använda under sommaren. Köp ett par sandaler eller flipflops och ta med till stranden. Du kommer garanterat att få en hel del uppmärksamhet med de snygga skorna från Mel dreamed by Melissa.

Mel dreamed by Melissa online på Footway

Köpa dina nya Mel dreamed by Melissa skor redan idag. Genom att klicka hem dina skor hos oss får du inte bara en snabb leverans. Du får även 180 dagars öppet köp. Detta ger dig gott om tid att känna efter om skorna passar perfekt.
Rea
Mel dreamed by Melissa - Sugar
254 kr
299 kr
Mel dreamed by Melissa
Sugar
Info
Rea
Mel dreamed by Melissa - Marula
254 kr
299 kr
Mel dreamed by Melissa
Marula
Info
Rea
Mel dreamed by Melissa - Pepper
194 kr
299 kr
Mel dreamed by Melissa
Pepper
Info
Rea
Mel dreamed by Melissa - Ice
262 kr
349 kr
Mel dreamed by Melissa
Ice
Info
×

Välj storlek för att visa skor som passar dig!

×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
Avdelning
Storlek
VarumärkeMel dreamed by Melissa
Mina favoriter
  • Här så kommer alla dina favoritskor sparas!
För att hålla reda på vilka skor du har varukorgen, vilken storlek du valt att filtrera på mm. använder vi så kallade cookies. Genom att fortsätta surfa på Footway.se godkänner du att vi gör det.×