Dr Martens
Dr Martens
1460 VEGAN BLACK
1 747 kr
inkl. moms

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Funktion:

Vegan

Kategori:

Färg:

Grå

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Syntet

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

06691-00

Dr Martens 1460 Vegan BlackDr Martens gör inte bara klassiska skor med en extraordinär hållbarhet. De gör även kängor av hög kvalitet för dig som inte använda läder från djur. Dr Martens har använt sig av ett vacker och minst lika hållbart syntetiskt läder för att skapa denna variant av sin mest kända skomodell.

Syntetiskt läder som inte tummar på kvalitetenDr Martens gjorde sig kända över hela världen tack vare sina slittåliga och hållbara skor. Med dessa kängor har de gjort sitt yttersta för att behålla samma hållbarhet trots att de använder sig av ett syntetiskt läder.

Bekväm sula – Fastsatt med Goodyear-teknikPrecis som vanligt så är dessa kängor bekväma att använda. Det beror på att företaget använder sig av speciella sulor med en mjuk stötdämpning. Dr Martens har använt sig av Goodyear-tekniken för att sätta fast yttersulorna på skorna. Du ser även de karaktäristiska gula sömmarna längst ner på skorna.

Mindre skötsel än vanligtDessa skor behöver inte lika mycket skötsel. Undvik att använda skovårdsprodukter som är utvecklade för naturligt läder. Använd istället en fuktig trasa för att rengöra skorna när det behövs. Du kan även använda lite mild tvållösning för att få bort fläckar och liknande.
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

H
Hannah Kopplin
N
Nadia, Footway

Hej! Ja det har blivit lite tokigt i produktbeskrivningen, de är svarta :slight_smile:

0
H
Hanna
D
Derya, Footway

Hej Hanna,

Skorna är på väg in just nu har vi inte storlek 37 kvar :frowning:

0
H
Hanna
Agnes, Footway

Vi har en planerat påfyllning inom 2 veckor :slight_smile: Håll utkik på hemsidan.

0
Visa fler inlägg

31307 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK