180 dagars ångerrätt och öppet köpJohanna har full koll på ångerrätt och hur det funkar om du inte vill behålla skorna.

Johanna - hej hallå! Vad har ni för ångerrätt?

-Vi följer självklart Distansavtalslagen som ger dig 14 dagars ångerrätt. Fast eftersom vi på Footway vill göra det ännu enklare för dig som kund att ångra ett köp har vi förlängt din ångerrätt till 180 dagar. Det betyder att om dojorna inte satt sådär perfekt som du hoppades på så har du ett halvår på dig att skicka tillbaka skorna till oss. Tänk på att skorna ska vara oanvända, dvs endast provade inomhus. Returfrakten bjuder vi givetvis på. Med Footways förlängda ångerrätt behöver du till skillnad från Distansavtalslagen inte heller meddela oss att du ångrar köpet, men vill du berätta för oss att skorna är på väg tillbaka så går det såklart bra. Mejla eller ring vår härliga Kundservice, eller skicka in den här ångerblanketten

Vad är det för skillnad på ångerrätt och öppet köp hos Footway?

- Ingen alls. Hos oss får du ångra ett köp i 180 dagar och få pengarna tillbaka. Det gäller både skor till ordinarie och nedsatta priser.

Vad händer med betalningen om jag ångrar köpet?

- Du betalar inget när du ångrar dig, vare sig för skorna eller frakten. När skorna kommer tillbaka till oss makuleras betalningen. Läs mer under Retur och återköp!

Kan jag ångra köpet om skorna är använda?

- Ja det kan du i praktiken, men vi på Footway har då rätt att dra av kostnaden för värdeminskningen för att skorna är använda. Så ett hett tips är att du provar skorna inomhus innan du bestämmer dig för om du vill behålla dem.

30217 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×