Skechers
Skechers
22672 BBK
557 kr
(697 kr)
inkl. moms

Kunddata

Skechers upplevs som normala i storleken enligt 6710 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Yttermaterial:

Syntet

Sula:

Gummi

Varumärke:

Artikelnummer:

53377-00

Skechers 22672 BBKNär det kommer till vardagsskor där fokus ligger på komfort så är dessa slip-on skor från Skechers några av de bekvämaste. De fina skorna är dessutom utvecklade för dig som gillar att promenera mycket. Innersulorna har ett memory-foam-material som anpassar sig helt efter dina fötter.

Enkel design – avancerad teknologiSkorna har en enkel design. Hela ovandelen är gjord av ett mesh-material som töjer sig och gör att du får på dig skorna. Hela skon är lättviktig och yttersulan har ett speciellt, beskärt mönster som gör att skosulan följer fötternas rörelser på ett bättre sätt.

Perfekta vardagsskor och arbetsskorOm du står eller går mycket på jobbet så kan dessa skor vara något för dig. Både inner- och yttersulan är utvecklad för att du ska kunna använda skorna bekvämt under långa tidsperioder. Den snygga och stilrena designen gör att du kan matcha skorna med vilka kläder som helst.

Skötselråd för Skechers BBK slip-on skorDessa skor behöver ingen särskild vård, som exempelvis läderskor och mockaskor behöver. De är till för att användas och är enkla att rengöra om de blir lite smutsiga. Använd en fuktig trasa och eventuellt lite tvål för att skrubba bort smuts och fläckar.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

E
Eter
E
Eva Ehrleen
F
Frida
Visa tidigare kommentarer
E
Elisabeth

Jag köper alltid 1 storlek mindre av dessa. Eventuellt skav försvinner snabbt eftersom skorna är elastiska! Sedan jag upptäckte Skechers skor har jag köpt uppåt 10 par med varierande användningsområden. De är så sköna o väger nästan inget! Just modellen ovan är min favorit eftersom foten o vristen ser smalare ut med v-ringningen. Önskar att den med vit sula skulle finnas!

3
Visa fler inlägg

28384 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK