Superga
Superga
2750-Cotu Classic 901 white
549 kr
(647 kr)
inkl. moms

Kunddata

Superga upplevs som normala i storleken enligt 1190 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Vit

Yttermaterial:

Tyg

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

07935-01

Superga 2750-Cotu Classic 901 WhiteItalien är känt för sina många högkvalitativa skovarumärken. Ett av dessa klassiska märken är Superga, vars sneakers är stilrena och passar till alla typer av stilar. Företaget tillverkar ofta skorna i ljusa färger och just denna modell kommer i det klassiska vita utseendet. Perfekta att använda under sommaren och våren.

Enkelt och stilfulltDet är lätt att förstå varför så många gillar just Superga och deras stilrena sneakers. Skorna är låga och passar utmärkt till både shorts, jeans och kakibyxor. Själva materialet som skorna är gjorda av är canvas, ett starkt tyg som håller sig helt och fint länge. Skorna har även en häl som är förstärkt, något som alltid är bra.

Matcha med ljusa färgerEtt tips när du ska matcha dessa skor är att först och främst använda låga strumpor, speciellt om du vill använda skorna med shorts. Det blir alltid snyggt att matcha skorna med ljusa färger, som exempelvis pastellfärger, beige och rosa.

Vård och skötsel av tygskorAtt vårda tygskor behöver inte vara så komplicerat. Idag finns det gott om olika produkter som går att använda för just skötsel och rengöring av skor. Vitt tyg är oftast ett material där smuts och fläckar syns lite tydligare. Du kan alltid använda dig av rengöringsprodukter för canvas när du vårdas dessa skor.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

C
Connie
W
Wck@telia.com
A
Anna
Jonathan, Footway

Halloj!
Vi säljer en vattenbaserad impregnering här: https://www.footway.se/waterproofing-formula-neutral1.html
De flesta impregneringar gör gummisulor gula. Så försök täcka över gummit när du använder sprayen.
Ett enkelt knep för att hålla gummisulan fräsch är att gnugga bort smuts med ett vanligt suddgummi. :slight_smile:

1
Visa fler inlägg

28240 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK