Vagabond
Vagabond
4203-801-27 Amina 27 Cognac
997 kr
inkl. moms

Kunddata

Vagabond upplevs som normala i storleken enligt 6278 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Brun

Yttermaterial:

Läder

Innermaterial:

Textil

Sula:

Gummi

Varumärke:

Artikelnummer:

56102-00

Vagabond 4203-801-27 Amina 27 CognacAmina är tillverkad av slät cognac-läder, och är en Vagabond-klassiker tack vare den bekväma, tidlösa designen. En praktisk och snygg investering! Det här är verkligen ett tillskott som är lätt att matcha med det mesta i garderoben.

En modern klassikerVagabond är en modern klassiker när det gäller skotillverkning. De tillverkar skor med stil som passar både affärsmötet och festen. Köper du skor från Vagabond vet du att du får riktig kvalitet.

En stilren klassikerDet yttre materialet är läder, skon är fodrad med textil vilket gör att foten håller sig varm även lite kallare dagar. Innersulan är tillverkad av läder. Yttersulan är gjord av slitstarkt och hållbart gummi vilket gör att du får bra grepp mot underlaget, och inte halkar så lätt även när det är regnigt eller grusigt. Tack vare de högkvalitativa material så är detta en sko som kommer att hålla länge.

Vårda skornaEftersom skon är tillverkad av läder så behöver du använda skokräm och impregnering då och då för att lädret ska hålla sig i gott skick. Det kräver inte särskilt mycket arbete, utan du kan göra det någon gång då och då när skon har blivit smutsig eller när lädret börjar torka.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

I
Ida Engstrand
K
Kristina
Visa tidigare kommentarer
Z
Zara, Footway

Åh tyvärr :frowning:

0
C
Camilla Holmbäck
J
Julia, Footway

Hej!
Tyvärr inte :frowning:

0
Visa fler inlägg

28466 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK