Gulliver
Gulliver
435-1406 Waterproof Black
273 kr
(437 kr)
inkl. moms

Kunddata

Gulliver upplevs som normala i storleken enligt 4548 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Funktion:

Vattentät

Kategori:

Färg:

Svart

Yttermaterial:

Tyg

Sula:

Syntet

Detaljer:

Skosnören, Kardborreband

Artikelnummer:

58216-00

Gulliver 435-1406 Waterproof BlackGulliver 435-1406 Waterproof Black är en smidig, lätt och snygg sportsko/sneaker med snygg svart färg för alla snabba och starka barn som älskar att leka utomhus. Med Gullivers sko får barnet en bekväm och funktionell sko som är enkel att ta på och av sig och skön att ha på fötterna.

Skotillverkaren GulliverGulliver är ett svenskt varumärke och företag som har tillverkat barnskor för den Skandinaviska marknaden sedan 1963. Utbudet är oerhört brett för att passa alla årstider i norra Europa. Företaget utvecklar ständigt nya modeller med modern design och miljömedvetna materialval.

Smidig och vattentäta skorSkon är tillverkad av vattentätt tyg och har en sula av syntetmaterial. Skon är utrustad med såväl snörning som kardborreband. Passformen är ordentligt testad och skon bör passa på de flesta barns fötter. Med Gullivers skor får barnet en sko för lek och spring så väl vår, sommar som varmare höstdagar.

Hur tar jag hand om skorna?Eftersom skorna är tillverkade av tyg kräver de ingen skokräm eller impregnering för att hålla sig fin, vilket besparar dig arbete. Torka bara av skorna med jämna mellanrum för att hålla dem fina.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

F
FVK
J
Julia, Footway

Då rekommenderas storlek 27 :slight_smile:

0
E
Elin Fredriksson
Agnes, Footway

Du skulle kunna beställa någon av storlekar nedan :slight_smile:
EU 27= 16,8 cm
EU 28= 17,6 cm

0
H
Hanna
J
Jeanett, Footway

Den är 15,8 cm :slight_smile:

0
Visa fler inlägg

28240 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK