Emma
Emma
483-2512 Black
422 kr
(497 kr)
inkl. moms

Kunddata

Emma upplevs som normala i storleken enligt 1027 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Brun, Grå

Yttermaterial:

Läder

Innermaterial:

Läder

Sula:

Gummi

Varumärke:

Artikelnummer:

60033-72

Emma


Emma Natural Comfort är, som namnet antyder, skor som bjuder på naturlig komfort. Skorna är utformade för att ergonomiskt följa fotens konturer, vilket ger en oöverträffat skön känsla hela dagen. Banden är tillverkade av mjukt läder och den stabila gummisulan ger skön dämpning, även under långa dagar på stående fot. 

483-2512


En vacker sandal med flera remmar kring överdelen som sammanfogas i mitten, vilket ger dem en uppklädd look. Perfekt för varma sommarkvällar där flip-flops inte passar. Den flexibla remmen runt hälen håller sandalerna på plats och förhindrar oavsiktliga avsparkningar. 

Black


Sandalerna har en vacker design i naturnära färger, med svarta detaljer. Passar utmärkt vid festliga tillfällen eller på kontoret. Den stabila sulan av gummi ger skön support. En perfekt blandning av komfort och elegant design. 

Vårda dina sandaler


Som med alla läderskor rekommenderar vi att du smörjer in skorna med läderbehandling innan premiäranvändningen. Då behåller de sin mjuka lyster. Om du behöver avlägsna fläckar klarar en fuktig trasa jobbet galant. 
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

J
Jeanettew
Z
Zara, Footway

Tokigt! dessa är svarta :slight_smile:

0
M
Maria Arbus
P
Pia
G
Gunilla Berg

Jag har breda fötter och dessa passar och är sköna!

4
Visa fler inlägg

28628 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK