Blundstone
Blundstone - 500 Leather Brown
Blundstone - 500 Leather Brown
Blundstone - 500 Leather Brown
3D
Blundstone
500 Leather Brown
1 397 kr
inkl. moms

Produktbeskrivning

Avdelning:

Funktion:

Uttagbar innersula

Kategori:

Färg:

Svart, Brun

Yttermaterial:

Läder

Sula:

Gummi

Varumärke:

Artikelnummer:

02469-00

Blundstone 500 Leather BrownBlundstone är ett företag från den australienska ön Tasmanien. Det är ett område med tuff terräng och när företaget grundades under 1870-talet fanns det många som arbetade med farliga jobb. Blundstone började tillverka skor som skyddade arbetarnas fötter mot både naturen och eventuella olyckor på arbetsplatsen. De var bland annat tidiga med att använda stålhätta på tårna. Blundstone 500 Leather Brown är en av flera klassiska skomodeller från företaget. Precis som tidigare så är skorna utvecklade för att kunna skydda fötterna på ett bra sätt. De är bland annat resistenta mot olja, syra och andra typer av skadliga ämnen.

Ett utmärkt skydd mot väder och vindBlundstone 500 Leather Brown är Chelseaboots, vilket innebär att de är enkla att både sätta på och ta av. Bootsen är tillverkade av impregnerat läder av högsta kvalitet. Detta gör att bootsen är vattenavvisande och kommer att hålla länge. Under skorna hittar du en gummisula med ett räfflat mönster. Dessa sulor är tillverkade för att kunna skydda fötterna även när du går på väldigt varma vägunderlag. En fördel med läderboots är att de anpassar sig efter fotens form. Detta gör att skorna känns bekvämare ju mer de används. Sulorna är speciellt utvecklade för att dämpa stötar och reducera ryggproblem. Sulorna har även ett patenterat fuktskydd som ser till att bakterier, svett och dylikt inte förstör skorna från insidan. Du kan utan problem ta ut sulorna om du vill byta ut dessa eller om de behöver tvättas.

Stiliga boots som ger dig en snygg stilBlundstone 500 Leather Brown är skor som du enkelt kan matcha på olika sätt. Den vackra bruna färgen passar lika bra till kostymbyxor som till vanliga byxor. De ger dig en avslappnad stil samtidigt som de kan skydda dina fötter mot kyla, vind och regn. Eftersom skorna är tillverkade för att användas i hårt arbete kan du med fördel bara skorna hela dagen.

Ta hand om dina läderboots så tar bootsen hand om digDet är relativt enkelt att sköta om läderskor idag. Du hittar många bra skovårdsprodukter som inriktar sig på just läder. Genom att fetta in skorna eller använda skokräm kan du se till att de håller länge. Rengör dina Blundstone 500 Leather Brown med hjälp av en borste för att få bort smuts och dylikt. Du kan även få till en fin glans genom att putsa upp skorna med hjälp av putskräm och en duk.
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)
L
Linda

Finns de i 39,5?

 · Svara · 
P
Patrik, Footway

Hej Linda,

Tyvärr får vi inte in 39,5r från leverantören vi får inte in alla halvstorlekar :frowning:

 · Svara · 
E
Erik

Hej,

Vilken svensk storlek motsvarar ”10” som det står under lina gamla Blunddtones 500?

 · Svara · 
Emma, Footway

Storlek 10 = 44 :slight_smile:

 · Svara · 
A
A

Hej! Vilken stolek motsvarar 4 1/2?

 · Svara · 
J
Johanna, Footway

Hej A,

Strl 4,5 skall motsvara strl 37,5 enligt den information som jag fått fram :slight_smile:

 · Svara · 
M
Mariama

Är den här för både men och kvinnor ?

 · Svara · 
T
Tapio, Footway

Hej! Ja det stämmer, den här modellen är avsedd för både män och kvinnor. :slight_smile:

 · Svara · 
S
Sari Carlsson

Hej! Vad är innermåttet i centimeter på stl 48 i Blundstone kängan?

 · Svara · 
Emma, Footway

Storlek 48 = 31,5 cm :slight_smile:

 · Svara · 
G
Gittan B

Kan man ta ur innesulan?( Har formgjutna ilägg)

 · Svara · 
B
Barbro Gälldin

Har ni 500 i svart? Vad är det annars för skillnad på 500 och 510? Vilken storlek rekommenderar ni i 500 och i 510? Vill helst ha svart. Har 245 mm lång fot.

 · Svara · 
N
Nina

Det kan vara bra att veta om Blundstone dels att det är en ganska bred och rymlig modell, dels att halvstorlekarna har samma längdmått som storleken under men är lite bredare. 38,5 är alltså lika lång men lite bredare än 38.
Dessutom: engelska storlekar (generellt, inte bara i Blundstone) motsvarar INTE svenska/franska, som det oftast sägs. En halv engelsk är 2/3 fransk. Alltså: 5=38, 5,5=38 2/3, 6=39 1/3, 6,5=40 osv uppåt och nedåt. Kan vara bra att dela med all Footway-personel för den som läser detta :slight_smile:

 · Svara · 
M
Margareta Hagberg

hur många cm är innermåttet på blundstone st 36

 · Svara · 
L
Liv

Undrar samma

 · Svara · 
E
Emelie

Hur är fodret?

 · Svara · 
A
Alf

Har dessa stålhätta? Vilket jag vill ha

 · Svara · 
Agnes, Footway

Denna modell https://www.footway.se/blundstone-safety-boot-92087.html har en stålhätta :slight_smile:

 · Svara · 
M
Marie

Mina är utslitna har haft dem 8 år
Vill ha exakt samma, 500 med stålhätta. Är det dessa?

 · Svara · 
Jeanett, Footway

Vi har endast en med stålhätta från Blundstone, den heter Safety Boot, och du hittar den här: https://www.footway.se/blundstone-safety-boot-92087.html :slight_smile:

 · Svara · 

29351 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×