Skorna skickas idag om du beställer inom 04:09:38
Blundstone
Blundstone - 510 Leather Black
Blundstone - 510 Leather Black
Blundstone - 510 Leather Black
3D

Användarbilder

Blundstone
510 Leather Black
1 397 kr
inkl. moms

Produktbeskrivning

Avdelning:

Funktion:

Uttagbar innersula

Kategori:

Färg:

Svart

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Läder

Sula:

Gummi

Varumärke:

Artikelnummer:

02471-00

Blundstone 510 Leather BlackFå skor är lika snygga och hållbara som de kängor, skor och boots som tillverkas av Blundstone. Det gäller naturligtvis även Blundstone 510. Företaget grundades redan på 1870-talet och försåg då de australienska arbetarna med förstärka skor. Dessa skor gjorde de möjligt för arbetarna att jobba långa pass i outhärdligt varmt väder och stenig terräng. Skorna är enkla att sätta på eftersom det är så kallade jodhpursskor. Innersulan är mjuk och går även att ta bort om du vill ersätta den med en egen. Skorna är tillverkade på ett sådant sätt att lädret inte tillåter vatten att komma in i kängorna. På varsin sida av skon finns en resår som öppnar upp skorna när du ska sätta på dem. Många faller för skornas utseende men det är framförallt hållbarheten och bekvämligheten som gör att Blundstone 510 har blivit så otroligt populära. En snygg lädersko som passar till alla tillfällen.

Skyddar mot alltDet är ingen underdrift när vi säger att Blundstone tillverkar skor som kan skydda dig mot allt möjligt. Själva skon har först och främst dämpande sulor som gör att de känns bekväma att gå i. Eftersom kängorna dessutom är lättviktiga så blir du inte heller särskilt trött när dagen väl är över. Det impregnerade lädret är av högsta kvalitet och är resistent mot både olja, fett och syra. Yttersulan är tillverkad för att kunna klara av den varma australienska sommaren. Den klarar av att användas på underlag som är upp till 140 grader varma. Skorna har även ett stålgelänk vilket innebär att det finns ett stålskaft inuti sulan. Detta ser till att du är skyddad från stick och liknande. Detta ger även fötterna ett extra stöd.

Stilrena boots passar alla stilarSom om det inte räckte med att dessa kängor från Blundstone kan skydda dina fötter på ett väldigt effektivt sätt så är de även väldigt snygga. Det vackra lädret skapar genast ett stilrent utseende på din outfit. Du kan enkelt matcha kängorna med ett par snygga jeans eller shorts. De passar lika bra till herrar som damer.

Sköt om dina läderkängor på rätt sättAtt ta hand om ett par Blundstone 510 är inte särskilt svårt. Genom att regelbundet rengöra bootsen och borsta bort all smuts kan du få kängorna att behålla sina skyddande egenskaper längre. Du kan även använda impregneringsspray för att se till att skorna fortsätter att skydda mot vatten och fukt efter många år.
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)

Vad är det för skillnad på modellerna 500, 510 och 585? Är det bara färgen som skiljer sig eller finns det ytterligare skillnader? Mvh Disa

 · Svara · 
J
Johanna , Footway

Hej Disa,

Alla blundstone med olika siffror är oika modeller generellt :slight_smile:

 · Svara · 
L
Lovisa Torstensson

Är dessa skor väldigt stora? Jag har 35 i vanliga fall har väldigt lätt får skorskav har haft Rm Williams sedan tidigare men såg att dessa nästan motsvara lite dom.

 · Svara · 
Emma, Footway

Hej Lovisa,
Det är många som behöver gå ner en storlek i Blundstone då de är stora i storleken :slight_smile:

 · Svara · 
C
Catrine

Vad har strl 37 för mått? Väljer mellan 37 och 37,5. Är de generellt stora eller små i storlekarna?

 · Svara · 
J
Johanna , Footway

Hej Catrine,

Dessa är stora i storlek. så om du vanligt vis använder 37 skall du gå ner en storlek :slight_smile:

 · Svara · 
E
Eva

Mina favoriter. Tar dem alltid när jag åker söderöver där det ofta är slaskigt. Bor i Luleå. Kallt ibland, som bekant. Även varma pga att de är så rymliga över tårna och man kan gärna ha en eller två yllesockor i dem. Och en sula eftersom dom är rätt platta.

 · Svara · 
C
Catharina

Någon skrev att de köpt en storlek mindre. Behöver man det?

 · Svara · 
A
Anette

Varför är inte sulan i gummi på denna model?

 · Svara · 
Emma, Footway

Hej Anette,
Denna modell har så klart en sula i gummi :slight_smile: Det står fel så vi ska korrigera detta på en gång.

 · Svara · 
M
Madeleine

Hej undrar om det är stålhätta på tårna?

 · Svara · 
Emma, Footway

Denna modell har ingen stålhätta tyvärr. Vi har en modell som heter saftey Boot från Blundstone, den har en stålhätta :slight_smile:

 · Svara · 
E
Emma Andersson

Kommer ni få in dessa i 39,5?

 · Svara · 
J
Jonas

Jag har vanligtvis storlek 46 och beställde då enligt rekommendationer här en storlek mindre (45), det visade sig inte att stämma så det kanske bara är de mindre storlekarna som är stora i storlek? Smidigt var det att byta iaf.

 · Svara · 

Hej, vill ha blundstones 500 i svart - finns inte det? Eller görs den bara i brunt? För 500 o 510 skiljer väl sig åt?

 · Svara · 
Y
Yvonne

Finns det någon lämplig varm sula till dessa

 · Svara · 
M
Maria

Hej! Är detta nubuck?

 · Svara · 
H
Helena

Gärna tips på storlek då man hör både och, alltså stor i storlek och liten. Jag har ca 38,5, vad väljer jag??

 · Svara · 
A
Anna

Jag har med 38,5 men 38 passade mej perfekt

 · Svara · 

29132 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×