Blundstone
Blundstone
585 Rustic Brown
1 597 kr
inkl. moms

Kunddata

Blundstone upplevs som normala i storleken enligt 5048 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Brun, Grön

Yttermaterial:

Läder

Sula:

Gummi

Klackhöjd:

4 cm

Varumärke:

Artikelnummer:

23204-00

Blundstone 585 Rustic Brown


Blundstone är ett australiskt skomärke som gör snygga stövlar, boots och skor för både kvinnor, män och barn. Den här modellen är en av deras klassiker som återkommer säsong efter säsong, mycket eftersom den är så pass tidlös i en snygg jodhpurmodell som passar både kvinnor och män.

Robusta material


Dessa boots har en överdel i snygg nubuck med ett foder i tunt skinn, vilket gör att den både andas och håller värmen bra. Den bruna resåren i sidorna gör det enkelt att ta av och på skorna. Sulan är en TPU-sula som har ett PORON XRD-inlägg vilket ger en mycket bekväm stötdämpning.

För människor som vill ha snygg design och bra kvalitet


Blundstone gör riktigt kvalitativa boots som håller i flertalet år med rätt skötsel. De passar lika bra i skog och mark som på stan med sin rejält räfflade sula och samtidigt slimmade design.

Sköt om dina skor så håller de längre


Dessa skor från Blundstone kan hålla extremt länge om de sköts på rätt sätt. Impregnera skorna så står de emot smuts och fukt bättre. Smörj in dem då och då med passande läderfett så torkar inte lädret ut. Rengör dem med fuktad trasa för att avlägsna smuts.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

J
Johanna Andersson
Visa tidigare kommentarer
J
Johanna Andersson

Vad synd tack för svaret😊

0
J
Jennica van Dongen
Kashira, Footway

Den har inget foder, utan är skinn på insidan :slight_smile:

0
A
Alex
J
Johanna Rosberg

Hej, hade samma fråga o köpta två storlekar, min vanliga 39 satt bäst på längden men var lite rymliga, 38 var perfekta på foten men jag nådda ända fram på längden så jag tog 39. I lådan medföljer ett par extra sulor just för att man ska kunna prova sig fram. Vissa har ju bredare/högre/lägre/smalare fötter så det var superbra, med extra sulan i blev det mycket bättre, så gå efter längden skulle jag säga. Långdmässigt tycker jag att 39 är som en ”vanlig 39” med bredden är rymlig så egen sula passar nog jätte bra! men det är ju individuellt. :slight_smile: hoppas detta hjälpte!

1
Visa fler inlägg

28215 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK