Rieker
Rieker
62834-14 Blue
464 kr
(547 kr)
inkl. moms

Kunddata

Rieker upplevs som normala i storleken enligt 9180 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Beige, Blå

Yttermaterial:

Syntet

Sula:

Syntet

Varumärke:

Artikelnummer:

53945-00

Rieker


Rieker grundades 1894 i södra Tyskland och de första skorna distribuerades till Italien, vilket vittnar om att de är vana med kräsna kunder som kan sina skor. Numera erbjuder tusentals återförsäljare skor från Rieker och vi är stolta över att vara en av dem. Rieker är måna om högsta kvalitet och tillverkar alla delar till sina skor i egna fabriker. 

62834-14


Här presenterar Rieker en spännande hybrid mellan toffla och elegant sandal. Du får sandalens eleganta framtoning, kombinerat med en oöverträffade komforten hos en bekväm toffla. De dubbla remmarna håller sandalerna på plats. De är sammanfogade med en elegant ring av metall. Vackra broderier och utsmyckningar utgör kronan på mästerverket. Det övre bandet kan enkelt justeras för att passa foten perfekt. Den fotriktiga och bekväma sulan garanterar pigga och glada fötter hela dagen. 

Blue


En bohemisk, men samtidigt elegant design som passar alla åldrar. Bärs med fördel till en vacker sommarklänning, men passar lika bra på kontoret. De vackra dekorationerna med sina pärlor och broderier ger sandalerna en lyxig och genuin look, med ett vackert hantverk som vittnar om kvalitet. Ett par skor som står ut från mängden. 

Sköt om dina sandaler


Använd endast en fuktig trasa för att varsamt rengöra de här sandalerna. Använd inte rengöringsmedel eller andra produkter, då det kan förstöra utsmyckningarna. f
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

R
Ronja Leifsdotter
B
Bitte
S
Sonja
Visa fler inlägg

28622 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK