Duffy
Duffy
90-11003 Black

Skon är tyvärr slutsåld

  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Funktion:

Gummistövel, Vattentät

Kategori:

Färg:

Svart

Passform:

Liten

Yttermaterial:

Gummi

Sula:

Gummi

Skafthöjd:

22

Detaljer:

Spänne

Artikelnummer:

22374-00

Duffy 90-11003 BlackDuffy har under många år tillverkat snygga och prisvärda skor. Med Duffy 90-11003 Black har de lanserat en fin stövel med många smarta detaljer. Perfekt för dig som vill ha både trendiga och användbara stövlar.

Vattentäta stövlar med remmarDessa stövlar är gjorda av gummi och har två remmar. Med hjälp av dessa remmar kan du anpassa skon och göra så att den sitter lite tätare. Även sulan är gjord av gummi och den ett räfflat mönster som ger dig bra grepp när det är halt på vägen.

Perfekt för regnigt väderDessa svarta stövlar kan du med fördel använda till både regnkläder och vanliga jeans och byxor. De två remmarna ger stövlarna ett tuffare utseende jämfört med vanliga stövlar. Stövlarna är utvecklade för kvinnor och har en normal passform.

Ta hand om stövlarnaDet är alltid bra att tvätta rent stövlarna när de har använts i regnigt eller lerigt väder. Skölj av smuts och skräp med ljummet vatten och torka sedan rent med en handduk eller liknande. Låt de sedan torka i rumstemperatur. Undvik element och direkt solljus eftersom värmen kan få gummit att bli sprött eller till och med att ändra form.
Visa mer.

Diskussion

Supersköna som sitter tajt på foten.

Svara

Dålig kvalité. Går snabbt sönder vid regelbunden användning

Svara

Jätte dålig kvalité! gick sönder efter att han använt dom endast 2 gånger!

Svara

Dålig kvalitet gick sönder snabbt…

Svara

Bra att få veta,har också sköpt dessa som efter några gånger sprack back i svetsningen,samt att ena stöveln blev missfärgad till suddig grå.

Svara

Dålig kvalite! Gick sönder efter typ 3 gånger ! Köp inte !

Svara
Visa mer
Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)

30877 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×