Duffy
Duffy
90-11004 Red
437 kr
inkl. moms

Produktbeskrivning

Avdelning:

Funktion:

Gummistövel, Vattentät

Kategori:

Färg:

Rosa, Röd

Passform:

Liten

Yttermaterial:

Gummi

Innermaterial:

Textil

Sula:

Gummi

Varumärke:

Artikelnummer:

22375-01

Duffy 90-11004 RedFöretaget Duffy är duktiga på att tillverka skor med en fin twist. Dessa stövlar skiljer sig från mängden genom sin fina färg och genom att ha en traditionell snörning på framsidan. Den gör att du kan dra åt stövlarna, vilket alltid är bra när det regnar.

Vackra stövlar med rejäla sulorStövlar behöver inte alltid se tråkiga ut. Dessa stövlar från Duffy har ett färgglatt utseende och snörningen gör att de skiljer sig ännu mer från mängden. Stövlarna har en rejäl gummisula med ett räfflat och grovt mönster. Detta ger dig bra grepp även när du går i lera eller hala och blöta vägar.

Se fin ut även när det regnarMed dessa fina stövlar kan du få till en trendig outfit även när det är regn utomhus. Den röda färgen passar bra till många typer av kläder och drar genast till sig uppmärksamheten. Stövlarna är naturligtvis vattentäta och du kan dra åt de med snörningen så att de sitter tätt mot benet.

Tips vid skötsel av stövlarTvätta rent stövlarna med ljummet vatten när de blir smutsiga. Låt de sedan torka i rumstemperatur, helst även i mörker. Undvik värme, det får gummit att förändra sin form.
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

N
Natalia
Jonathan, Footway

Hej Natalia!
Vad tråkigt att höra du! Kontakta kundtjänst så kan de hjälpa dig :slight_smile:

0
I
Ingvor Andersson
M
maj- britt torvinen
Visa fler inlägg

31319 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK