Duffy
Duffy
92-30002 Black

Skon är tyvärr slutsåld

  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Duffy 92-30002 Black

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Grå, Svart

Passform:

Liten

Yttermaterial:

Tyg

Sula:

Gummi, Syntet

Artikelnummer:

24718-00

Det etiska valet


Duffy har valt att använda imitationsläder och syntetskinn i nästan alla sina produkter, det medför både att priserna kan hållas på lägre nivåer men också att miljöpåverkan bli mindre. Många djurrättsorganisationer framhåller att produkter som använder syntet-/konstskinn är ett mer etiskt alternativ.

Unik stil


Genom att ha ett brett sortiment med många olika typer av skor finns det möjlighet för alla att hitta något man tycker om oavsett tycke och smak. Genom sin bredd har Duffy blivit populär både bland kunder och skoförsäljare både i och nu även utanför Sverige.

Sköna lågskor man vill ha varje dag


Tygskor med en tunn gummisula är som gjorda för att glida omkring på stan med, lätta och bekväma så man knappt märker dem samtidigt som de klarar smuts och är väldigt lätta att tvätta och rengöra. Man vill ha dem varje dag vilket tenderar till att de slits, skönt då att de ofta är ganska billiga så man kan köpa på sig mer än ett par av sina favoriter.

Snöra precis som du vill


De breda skosnörena och metall-hålen gör det enkelt att snöra, det finns mängder av varianter att använda och vi tycker det är kul att experimentera. Den klassiska med korslagda skosnören kan bli tråkig med tiden, testa varianter där man inte behöver knyta eller där man har dubbla rosetter för att ge din sko en ny look.
Visa mer.

Diskussion

Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)
×
×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)

28535 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×