Duffy
Duffy
97-09500 Black

Skon är tyvärr slutsåld

  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Syntet

Sula:

Gummi

Klackhöjd:

7 cm

Skafthöjd:

15 cm

Skaftvidd:

27 cm

Detaljer:

Spänne

Artikelnummer:

49087-00

Duffy 97-09500 BlackFör sommarens varma dagar är Duffy 97-09500 Black ett klockrent val! Skornas robusta design med den rejäla klacken känns helt rätt nu. Du kan ha skorna hela dagen utan att bli trött i fötterna och med hjälp av remmen ställer du in storleken. Bär skorna till jobbet eller slå klackarna i taket!

Skönt med ventilationEtt par öppna skor som dessa Duffy 97-09500 Black är väldigt skönt på sommaren. Efter många månader av att vara instängda i skor får fötterna äntligen känna den friska luften. Dessa Duffyskor är tillverkade av syntetmaterial som påminner om skinn.

Skor som lyfter digDuffy 97-09500 Black är ett par svarta klackskor i robust design som gör sig väl tillsammans med alla tänkbara kläder. Detta är ett par skor som lyfter vilken outfit som helst och då menar vi inte endast från marken. Skorna förhöjer dina kläder och blir pricken över i:et i din outfit.

Hög kvalitet som inte svikerDuffy 97-09500 Black behöver ingen impregnering. Det rekommenderas att undvika vatten och lera för att säkerställa kvaliteten. Använd skorna när vädret är torrt så kommer de hålla sig snygga år efter år.
Visa mer.

Diskussion

Underbara skor som bokstavligen passar alla tillfällen. Klacken är stilren men ändå inte obehagligt hög så man kan gå igenom en hel dag utan att behöva oroa sig för ömma fötter. Att den är öppen är ett plus, det gör så att fötterna luftas och tåbiran blir inte så uppenbar.

Svara
Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)

30418 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×