Duffy
Duffy
98-28351 OffWhite
235 kr
(337 kr)
inkl. moms

Kunddata

Duffy upplevs som normala i storleken enligt 9960 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Vit

Yttermaterial:

Syntet

Sula:

Syntet

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

51789-00

Duffy 98-28351 OffWhiteHär har du årets snyggaste känga! Duffy 98-28351 OffWhite är en trendig känga i vitt som passar perfekt att bära hela hösten och vintern. Kängorna är prisvärda och har en skön passform. För ökad komfort kan du lägga in en extra sula. Dessa kängor är perfekta för barn eller för dig med små fötter!

Trendiga kängorDuffy 98-28351 OffWhite är tillverkade av ett hållbart syntetmaterial som påminner mycket om skinn. Högst upp på kängan finns en vadderad kant, något som ökar komforten. Med hjälp av sex stycken snörhål kan storleken enkelt justeras. Kängornas yttersula har ett kraftigt mönster som ger ett bra grepp.

Enkla att matchaFörutom svart är vitt en enastående färg när det kommer till att matcha med olika färger och mönster. Dessa snygga och vita kängor från Duffy kan enkelt matchas med både färgglada och nedtonade kläder. Duffy 98-28351 OffWhite passar perfekt både till vardags, skolan och på kalaset.

Vårda syntetkängornaFör syntetskor finns många bra skovårdsprodukter att välja bland. Det är bra att hålla kängorna rena, särskilt eftersom de är vita. Undvik att bära kängorna när det är regnigt och lerigt utomhus.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

S
Sofia
R
Rosita
J
Julia
Visa fler inlägg

28644 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK