Vagabond
Vagabond
Aberdeen 4038-201-20 Black

Skon är tyvärr slutsåld

  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Grå

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Läder

Innermaterial:

Fleece

Sula:

Gummi

Detaljer:

Dragkedja, Spänne

Artikelnummer:

52490-00
Vagabond

Diskussion

Letade efter de där perfekta låga bootsen och fastnade för dessa snyggingar. Passar faktiskt till typ allt och är faaaantastiskt sköna. Har normalt strl.38 i skor och dessa passade kanon även om mina fossingar är lite breda för en del skor.
Bästa köpet denna vinter, utan tvekan!

Svara

Funkar dessa vintertid? Även i Norrland där det kan bli -25?

Svara
Emma, Footway

Hej,
Ja kan inte säga att de kommer hålla dig varm vid så många minus, det är lite från person till person hur frusen man är.
De är inte varmfodrade på något sätt.

Hej Emma på footway. Beställde dessa för att du skrev här att dom inte var varmfodrade på något sätt. Det stod inget i beskrivningen att dom var varmfodrad, vilket dom nu var. Fel information alltså. Känns ju inte okej.

Svara
Emma, Footway

Hej igen,
Vad tokigt, för vi har inte fått någon information om att de ska vara varmfodrade av vår leverantör. Men fodrade är de jag tror att vi missförstår varandra när det gäller varmfodrat kanske? Återkom gärna till mig på oss@footway.se så kan vi kolla hur de ser ut.

Hej! Jag undrar hur sulan är. Halkar man lätt med dem eller kan man gå någorlunda stadigt på halt underlag?

Svara
Emma, Footway

Sulan är mönstrade så att man ska få extra grepp, men det är svårt att säga om du halkar. Om det är is så kan du halka så skulle jag rekommendera ett par skor med dubbar.

Hej,
Jag beställde dessa stövlar hösten 2016 och blev förvånad när de kom för de var fodrade (jag kallar dem fodrade för det är ett lurvigt tjockare foder och inte som de vanliga Vagabondstövlarna). Ingenstans stod det att de var fodrade och det var inte det jag var ute efter. Ringde er kundservice och jag fick skicka tillbaka dem och han lovade att uppdatera informationen om stövlarna på denna sida. Trist att det inte gjordes för det skulle underlätta.

Svara
Emma, Footway

Hej!

Vad tokigt, vi har nu uppdaterad informationen så att det är rätt

Visa mer
Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)

30751 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×