Nike
Nike
Air Force 1 (GS) White

Skon är tyvärr slutsåld

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Vit

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Läder

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

48643-01
Nike Air Force 1 (GS) White

En snygg och skön vit sneaker som är en av Nikes mest populära modeller. NIKE Air Force 1 (GS) är inte bara snygg och bekväm, den är även varm så att du kan ha den långt in på höstkanten. Sulan är utrustad med Nike Air-funktionen som gör den löjligt skön att gå i. Ovansidan är gjord i både läder och textil för att ge dig mest möjlig komfort och hållbarhet.

1982 kom den första basketmodellen med gassula och idag finns det många färger och former att välja bland. Du är alltid helt rätt i denna sko, vare sig du är på gymmet, jobbet eller på partaj.

Skötselråd:
Som alla vita skor syns smuts och fläckar snabbt så vill du skydda dina sneakers rekommenderas att du torkar av dem med en fuktig trasa så snart något litet gruskorn eller en lerdroppe har satt sig skorna. Impregnera skorna innan du börjar använda dem så får du skydd mot både smuts och fukt. Fortsätt att rengöra och impregnera skorna under hela er relation så blir den lång och trofast. Skulle skorna bli blöta låter du dem torka i rumstemperatur.
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

N
nell
F
farah, Footway

Tyvärr kommer vi inte få in fler storlekar =( . Farah på Footway

0
A
AlmaMolin
N
Nadia, Footway

Hej! Dessa är tyvärr slut och som det ser ut just nu så kommer de inte in igen. Hoppas du hittar några andra fina skor på vår sida :slight_smile:

0
M
melinaveli
J
Juni, Footway

hej Melina,

38 finns i lagret just nu. :slight_smile:

0
Visa fler inlägg

30884 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK