Mohedatoffeln
Mohedatoffeln
Alfred Black
277 kr
inkl. moms

Kunddata

Mohedatoffeln upplevs som normala i storleken enligt 2505 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Yttermaterial:

Läder

Sula:

Gummi

Klackhöjd:

5 cm

Varumärke:

Artikelnummer:

50496-00

Mohedatoffeln Alfred BlackDu har säkerligen sett dessa skor tidigare. Det är den klassiska träskon som hittas i hem och sommarstugor över hela landet. Alfred Black är gjorda i äkta läder och har ett skyddande skikt på ytan. Den vackra träskon har även en gummibeklädd slitsula som ger dig ett bra grepp på vägen.

Träskor – naturliga materialTrätofflor kan hålla sig vackra och fina i många år, mycket tack vare de hållbara och naturliga materialen. Tofflorna är gjorda av ett kvalitativt läder, som även behandlats med ett ytskikt. Skiktet ger skorna en fin glans och ett extra skydd mot smuts och fukt.

Perfekta till trädgårdsarbete och liknande aktiviteterMånga använder skorna när det är dags för trädgårdsarbete, något de passar utmärkt för. Den enkla designen och det hållbara materialet gör att de även ofta används i garaget eller som snabba "vid-behov-skor". Det är skor som alltid är bra att ha hemma och som kommer att kunna användas under väldigt många år.

Inga större skötselbehovDessa skor från Moheda behöver faktiskt inte vårdas särskilt ofta, något som ofta är fallet med läderskor. Det räcker med att du rengör och smörjer in skorna cirka en gång om året. Du kan även rengöra med en trasa vid behov.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

Inlägg på andra språk

E
Etelka
Översätt
M
Marjo Liukolampi
Översätt
Visa tidigare kommentarer
Y
Yrsa Moon Nielsen

Dom är svarta och grymt härliga att ta på sig efter man använt dom ett tag jätte bra kvalité

Översätt
2
C
clare williams
Översätt
Visa fler inlägg

28835 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK