Vincent
Vincent
Algot Black
477 kr
(597 kr)
inkl. moms

Kunddata

Vincent upplevs som normala i storleken enligt 2318 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Avdelning:

Funktion:

Vattentät

Kategori:

Färg:

Svart

Yttermaterial:

Gummi

Innermaterial:

Textil

Sula:

Gummi

Varumärke:

Artikelnummer:

60032-66

Vincent Algot BlackVincent Algot Black är en härligt lekfull sko som klarar både väder och vind. En perfekt gummistövel för hela året!

Kärlek från VincentVincent tillverkar skor av högsta kvalitet som håller länge. Handlar du skor eller stövlar från Vincent vet du att du får skor som skapats med kärlek och omtanke.

En varm och skön stövelYttermaterialet är gummi och syntet, sulan är tillverkad av gummi. Stöveln är såväl varmfodrad som vattentät vilket gör att barnet lätt och ledigt kan leka i både regn och slask. Tack vare den räfflade sulan skapas ett bra grepp och risken för halka minskar. På baksidan av skon finns en reflex som gör att barnet syns bättre i mörker. Den svarta färgen gör att stövlarna passar bra ihop med de flesta ytterkläder. Använd gärna stövlarna tillsammans med en ullstrumpa för att hålla fötterna riktigt varma.

Hur tar jag hand om stöveln?Eftersom skorna är tillverkade av syntetmaterial kräver de ingen impregnering för att de ska hålla sig fina. Om innersulan mot förmodan blir våt kan den plockas ut och torkas separat. Eventuella fläckar tar du bort med vatten och tandkräm.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

E
Elinah
Agnes, Footway

Alla är olika frusna om fötterna så det är tyvärr svårt att svara på din fråga, men dessa skor är varmfodrade :slight_smile:

0

28793 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK