Birkenstock
Birkenstock - Amsterdam Antrazit Dark Grey
Birkenstock - Amsterdam Antrazit Dark Grey
Birkenstock - Amsterdam Antrazit Dark Grey
3D
Birkenstock
Amsterdam Antrazit Dark Grey
517 kr
(647 kr)
inkl. moms

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Ull

Sula:

Gummi

Varumärke:

Artikelnummer:

51571-00

Birkenstock Amsterdam Antrazit Dark GreyBirkenstock är ett klassiskt varumärke för tofflor och sandaler. De används av tusentals människor över hela världen. Den bekväma sulan är högst uppskattad, speciellt hos personer med ömma fötter eller rygg- och höftproblem. Amsterdam är ett par mjuka och fina tofflor av filt.

Skön sula som avlastar kroppenDet som gör Birkenstock så speciella är sulan. Den är formad för att ge stöd åt viktiga delar på foten och för att följa fötternas former. Tofflornas ovansida är gjord av filt, ett material som tillverkas genom filtning av ull. Ett bra alternativ till de traditionella remmarna av läder.

För inomhusbrukDessa tofflor passar perfekt för dig som måste stå upp eller går mycket inomhus under dagen. Den enkla och stiliga designen gör att skorna går utmärkt att använda på arbetsplatsen. De passar lika bra till ett par jeans som khakibyxor. Är du trött på ömma fötter efter långa arbetsdagar ska du satsa på dessa tofflor.

Skötsel av tofflor från BirkenstockFör att rengöra filt kan du använda lite ljummet vatten blandat med ett milt rengöringsmedel. Gnugga försiktigt med fingrarna eller en trasa. Tryck ut vattnet så gott det går efteråt och låt lufttorka. Undvik värme från solljus eller element vid torkning.
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)

29062 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×