Skorna skickas idag om du beställer inom 03:56:38
Birkenstock
Birkenstock - Arizona Slim Leather Black
Birkenstock - Arizona Slim Leather Black
Birkenstock - Arizona Slim Leather Black
3D
Birkenstock
Arizona Slim Leather Black
709 kr
(897 kr)
inkl. moms

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Brun, Grå

Passform:

Smal

Yttermaterial:

Läder

Sula:

Gummi

Detaljer:

Spänne

Artikelnummer:

48878-00

Birkenstock Arizona Slim Leather BlackBirkenstock är ett tyskt företag vars historia sträcker sig hela vägen till år 1774 då Johann Adam Birkenstock fick ta över ett skomakeri. Sedan dess har Birkenstock varit ett av de mest framstående företagen när det kommer till ortopedi och fotvård. Det är något som märks tydligt i de bekväma produkterna från företaget. Birkenstock Arizona Slim Leather Black är ett par tofflor som både formar sig efter foten och blir skönare ju mer de används. Det som gör Birkenstocks skor, sandaler och tofflor så unika är deras sulor. På fotbädden hittar du nämligen många håligheter som behöver stöd. Sulorna ger fötterna ett bra stöd och är samtidigt mjuka och sköna att gå i. Detta gör att fötterna och kroppen avlastas på ett bra sätt, något som bland annat är bra för ryggen. Tofflorna är gjorda av syntetiskt läder och har ett stilrent utseende. Med hjälp av två remmar kan du anpassa tofflorna så att de passar fötterna perfekt. Birkenstock Arizona hjälper dig få ett mer naturligt steg och en bättre hållning. Perfekt för personer som vill kunna gå bekvämt eller behöver tofflor som ger ett bra stöd.

Naturliga och miljövänliga materialBirkenstock tillverkar alla sina produkter i sina egna fabriker i Tyskland, vilket innebär att de har full kontroll över hela processen. De arbetar på ett miljövänligt sätt och använder sig bland annat av kork för att skapa de mjuka och bekväma sulorna på Birkenstock Arizona tofflorna. Slitsulan som du hittar under tofflorna är gjord av etylvinylacetat, även kallat EVA. Det är ett material som är både slitstarkt och samtidigt flexibelt och lättviktigt. På så sätt skyddar du korksulan från att bli skadad eller sliten.

Tofflor som arbetet eller till vardagsDe stilrena tofflorna från Birkenstock passar bra att använda både hemma och på jobbet. Om du måste stå upp eller gå under långa perioder så finns det få tofflor som ger lika bra stöd som Birkenstock Arizona. Den enkla designen och stilrena svarta färgen gör att tofflorna passar till vad som helst. Gör din vardag bekvämare med hjälp av ett par Birkenstocktofflor redan idag.

Sköt om dina tofflor rättAtt ta hand om sina tofflor är inte särskilt svårt. Lädret går enkelt att rengöra med både borste och trasa. Du kan alltid använda dig av en handduk och ljummet vatten för att få bort fläckar och smuts. Eftersom tofflorna oftast bara används inomhus så kan ett par tofflor hålla under många år.
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)
A
Amanda

Supersköna sandaler med lång livstid. Tar några gånger att gå in dem ordentligt och mjuka upp lädret (strumpor i sandalerna alt. små skavssårskuddar som finns på apoteket rekommenderas i början). När de väl är ingångna är de hur sköna som helst! Storleken är enligt mig normal och för mig som har lite smalare fot passar dessa perfekt.

 · Svara · 
O
Olivia

Mycket bekväma tofflor, som formar sig efter foten och blir skönare desto mer de används. Relativt stora i storleken, själv gick jag ner en storlek.

 · Svara · 
D
David, Footway

jag är helt förälskad i mina birkenstock

 · Svara · 
A
Aina Karlsson

Den ger ett bra stöd och avlastar för tex hälsporre har jag upptäckt

 · Svara · 
Å
Åsa

Är detta den normala sulan eller soft?

 · Svara · 
Agnes, Footway

Hej. Den har den normala sulan.

 · Svara · 

29132 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×