Art
Art
Bergen 0917 Black
917 kr
(1 147 kr)
inkl. moms

Kunddata

Art upplevs som normala i storleken enligt 1058 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Yttermaterial:

Läder

Sula:

Gummi

Detaljer:

Dragkedja

Artikelnummer:

51980-00

Art Bergen 0917 Black



Det unika varumärket Art grundades år 1995 och har sedan dess utvecklat många olika stilar. Art Bergen 0917 Black är ett bra exempel på vad de gör för sorts skor. Denna snygga höstkänga är tillverkad av riktigt bra material och många av de fina detaljerna sitter i sömmarna.

En höstkänga som står ut



Art Bergen 0917 Black är en utmärkt höstkänga för vårt nordiska klimat. Kängan är tillverkad av ett kraftigt läder i snygg brun färg. Yttersulan är helt och hållet gjord i gummi. Denna skomodell är extra snygg tack vare de orangea sömmarna istället för de traditionella sömmarna i samma färg som lädret.

En känga till vardags och fest



Slå två flugor i samma smäll genom att unna dig ett par Art Bergen 0917 Black. Skorna kan du bära till mängder av olika klädstilar, exempelvis vanliga jeans, en varm polotröja och en halsduk. De passar även bra till strumpbyxor, en fin kjol och en vit skjorta.

Sprickor i lädret?



Läder är ett naturmaterial som behöver skötas om för att uppnå sitt snyggaste skick. Se till att smörja in lädret regelbundet. På så sätt förhindrar du lädret från att torka och sedan spricka. Det är även viktigt att impregnera skorna med jämna mellanrum.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

M
Moe
M
Monika
S
Sara
Visa fler inlägg

28442 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK