Loake
Loake
Blenheim Black

Skon är tyvärr slutsåld

  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Grå, Svart

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Läder

Sula:

Gummi

Varumärke:

Artikelnummer:

24515-01

Loake Blenheim BlackHär har du en vacker herrsko, som du kan åldras med. Loake Blenheim Black är tillverkad för hand av det bästa lädret. Skorna har en vacker och tidlös Chelseamodell, som både är praktisk och snygg. Loake är ett brittiskt företag som tillverkar fina herrskor i läder.

Ett stygn i tagetLoake Blenheim Black är ett par herrskor av mycket hög kvalitet. Skorna tillverkas för hand av ett mycket kraftigt läder som kan upplevas som stelt de första dagarna. Relativt snabbt kommer lädret dock att forma sig efter just dina fötters rörelser.

Fin- och vardagssko i ettLoake Blenheim Black är en sko som du enkelt kan använda till både chinos och fina kostymbyxor, men även till vanliga jeans. Den stilrena designen och det svarta lädret är mycket lätt att kombinera till många olika klädstilar och plagg.

Omtanke = snyggare skorOm du ser till att ta hand om dina nya Loake Blenheim Black kommer skorna att åldras väldigt bra. Läderskor i denna kvalitet kan du både impregnera, borsta, putsa och smörja in med läderfett. Ta hand om skorna, så kommer de ställa upp i vått och torrt!
Visa mer.

Diskussion

finns inte storlek 44 eller 45...om nej, när kommer det

Svara
Jeanett, Footway

Denna kommer tyvärr inte att komma in igen.

Finns inte Loake Blenheim i brunt ?

Svara
Emma, Footway

Jo de finns i brunt på detta artikel nummer : 24515-00

Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)

30820 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×