Mode och trender

Vinterskor för barn

Vad ska man tänka på när man köper vinterskor för barn? Barnens fötter skiljer sig trots allt ganska mycket från våra egna. Följ med när Footway guidar dig till rätt vinterskor för barn.

Läs mer

Skovård

Så slipper du illaluktande skor

Att behöva gå omkring i illaluktande skor är jobbigt och kan ibland till och med bli lite pinsamt om man är på besök hos någon eller behöver ta av dem tillsammans med andra. Innan vi går in på vad man kan göra bör man veta varför skorna luktar illa?

Läs mer

Mode och trender

Snyggt vintermode

Lider du av att det är 50 nyanser av grått alternativt becksvart, snålblåst, regnigt och kallt ute under vinterhalvåret? Gör inte det, vintermodet är fantastiskt och ingen annan säsong levererar så många modemöjligheter.

Läs mer

Mode och trender

DE PERFEKTA NYÅRSSKORNA

Nyår är högtiden då vi lever ut och tar på oss det bästa vi har. Vi kickar det gångna året i baken och blickar förväntansfullt mot det nya. I år firar jag nyår i Italienska alperna och för att stå stadigt på snygga fötter har jag två par skor för kvällen, du kan läsa varför längre ner!

Läs mer

Skovård

Tvätta dina kängor

Yes. Vi skriver om det en gång till – det är lika bra. Skovård ligger oss ömt om hjärtat och det finns alldeles för många som låter sina älskade Dr. Martens eller Timberland förfalla på grund av utebliven vård.

Läs mer