Mode och trender

Ingen sommar utan…

… sneakers såklart och det är mångas självklara val till sommaren. Men det finns så mycket mer att välja mellan och vilka trender som gäller sommaren 2018 är precis vad vi skriver om här!

Läs mer

Uncategorized

Skor för beachen

Passion for (shoe)fashion? Det är inget du behöver pausa bara för att du ska till stranden, vi hjälper dig att hitta rätt modell.

Läs mer

Mode och trender

Vad tar du med dig till landstället?

Finns det något härligare än att komma ut till landstället (ditt eget, familjens, kompisens, vems spelar ingen roll!) efter en hektisk arbetsvecka? Att bara få hänga av sig kavajen och vaggas in i mys, lugn och ro. Så vad tar du med dig till landet? Härliga grejer att ha på fötterna såklart!

Läs mer

Uncategorized

Rätt skor till resan

Ska du ut och resa? Vart du än tänker åka kan det kännas knepigt med packningen. Vi hjälper dig tänka rätt när du packar skor!

Läs mer

Nyheter

5 steg till fina fötter

Bli bästis med dina fötter och de blir både snygga och kan bära runt på dig hela livet som tack! Det är hög tid att damma av vintertrötta fötter för snart ska de få släppas fria i vår- och sommarskor. Steg ett är att göra en pedikyr. Pedikyr betyder fotvård, ordet härstammar från latinets ”pes” som betyder fot och ”cura” som betyder vård, och är enkelt att göra hemma (se guiden nedan). Därefter gäller det att underhålla pedikyren lite varje vecka och till sist att använda skor som är bra för fötterna och att försöka vara utan skor vid något […]

Läs mer

Skovård

Snygga sneakers

Känner du dig väldigt redo att vinka adjö till vintern? Längtar du efter vårtecken som snödroppar, krokusknoppar och bilen som sopar bort sand från gatorna? Skapa ditt eget vårtecken med ett par nya snygga sneakers.

Läs mer

Träning

Träning utomhus är som ett pigg-piller

Att bli piggare av att vara ute och andas frisk luft det vet vi. Så att kombinera att vara pigg och att andas frisk luft med träning vore ju en näst intill genialisk kombination. Så hur kan man träna ute? Det ger vi exempel på här.

Läs mer