Nyheter

Nike Free – skor för ett jobb på fötterna

Vad ska man ha för skor när man går och står hela dagarna? Det är så klart olika beroende på hur arbetsplatsen ser ut men vi bad distriktssköterskan Lina att ge sin syn på saken. Hon fick prova att jobba i en dämpande träningssko och här kommer hennes test av Nike Free.

Modell: Nike Free 5.0
Artikelnummer: 54155-01
Testad av: Lina Vandor
Skotyp: Träningssko
Tillverkare: Nike
Bra för:  Träning av alla de slag och långa arbetsdagar
Mindre bra för:  En bal på slottet
Betyg:  5/5

Jag är på språng hela dagarna! Det ska gå undan inte bara hemma utan även på jobbet. Jag har många olika arbetsuppgifter och måste kunna röra mig snabbt från olika våningsplan på vårdcentralen men också lätt byta om när ett hembesök krävs. Jag har tidigare använt  öppna sandaler som så många andra inom vården har men inte riktigt varit nöjd. Det jag är ute efter i en arbetssko är att den ska vara sval och sulorna mjuka. För mig är det också viktigt att skon går att tvätta av eftersom de ibland utsätts för kroppsvätskor 😉

Det jag gillar främst med Nike Free är att den är så smidig. Skorna behöver ju inte knytas utan det är bara att dra på sig dem och susa iväg. De är luftiga och jag blir inte svettig om fötterna. De är också väldigt snygga! Alla läckra färger gjorde det svårt att bestämma mig och jag har den faktiskt i två färgställningar för att  matcha mina arbetskläder. Den orangea sticker verkligen ut och matchar min personlighet bra 🙂

Om jag ska hitta något att klaga på så är det att skorna stjäl all uppmärksamhet och kollegor såväl som patienter möter inte längre min blick utan stirrar bara på mina läckra dojor, ha ha.

Här hittar du skorna på Footway – vilka gillar du mest?

Tidigare inlägg Nästa inlägg