Shepherd
Shepherd
Boras Antique Creme
337 kr
inkl. moms

Kunddata

Shepherd upplevs som normala i storleken enligt 9765 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Brun

Yttermaterial:

Mocka

Sula:

Läder

Varumärke:

Artikelnummer:

24154-00
Stoppa ned dina frusna fötter i ett par dyndermysiga Shepherd Boras Antique Creme, eller dina varma fötter för den delen. Shepherd har råkoll på fårskinn och alla dess fördelar.

Mysiga tofflor för barnBoras Antique är en barntoffel i lammskinn. Yllet på insidan absorberar fukt, vilket gör den här toffeln exemplarisk för både kallt vintergolv och varma sommardagar. Du vet väl att barn svettas lite mer om sina fötter än vuxna gör? Därför är lammskinn lite extra bra genom sin fuktabsorberande förmåga. Anledningen till att de söta fåren trivs lika bra i sol som regn är just för att ull anpassar sig.

Kardborreband håller tofflorna på platsBoras-toffeln håller sig fast tack vare ett smidigt kardborrespänne. Sulan är tillverkat i slitstarkt läder och klarar många påfrestningar. Låt barnen upptäcka världen med spännande lekar där skorna inte hindrar dom.

Skötselråd för fårskinnstofflor för barnUndvik att tvätta dina fårskinnstofflor så länge det går. Det räcker bra att lufta dem, eftersom ull är självrengörande. När det till slut är dags för en tvätt, satsa på 30 graders tvätt i ullprogram (om din tvättmaskin har ett sådant). Låt sedan dina tofflor torka i rumstemperatur – inte i solen eller på värmerör. Du kan ocskå lägga papper i toffeln när den torkar för att den ska hålla formen.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

28524 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK