Hush Puppies
Hush Puppies - Boston GRY
Hush Puppies - Boston GRY
Hush Puppies - Boston GRY
3D
Hush Puppies
Boston GRY
437 kr
  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Grå

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Tyg

Sula:

Syntet

Varumärke:

Artikelnummer:

48147-02

Hush Puppies Boston GRYHush Puppies har redan från starten riktat in sig på vardagliga skor av högsta kvalitet. Skorna ska kunna användas till det mesta, vara bekväma att gå i och dessutom hålla år efter år. Hush Puppies Boston GRY är en underbar tygtoffel som du kan bära varje dag från morgon till kväll.

Varma och sköna tofflorHush Puppies Boston GRY är en mjuk och skön toffel i slip on-design. Tofflorna är tillverkade av ett mjukt syntetmaterial som håller värmen väldigt bra. Dessa tofflor har en diskret och snygg färg i grått och innersulan ger dig lagom mycket stötdämpning.

Fötternas bästa vänSkäm bort dina fötter lite extra med ett par Hush Puppies Boston GRY tofflor! Detta är herrtofflor som kan användas hela dagen och som inte stjäl någon uppmärksamhet från den övriga outfiten. Detta innebär att tofflorna med fördel kan tas med till jobbet eller användas vid en middagsbjudning.

Ventilation är braHush Puppies Boston behöver ingen större skötsel eftersom tofflorna är menade att användas inomhus. Så länge som du bär skorna inomhus kommer de inte bli särskilt smutsiga, men med tiden kan det ändå vara bra att ge dem en uppfräschning. Du kan ställa ut tofflorna en stund så att de får vädras ur ordentligt.
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)

30039 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×