Skorna skickas idag om du beställer inom 11:40:51
Birkenstock
Birkenstock - Boston Regular Habana Oiled Leather
Birkenstock - Boston Regular Habana Oiled Leather
Birkenstock - Boston Regular Habana Oiled Leather
3D
Birkenstock
Boston Regular Habana Oiled Leather
1 097 kr
inkl. moms

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Brun

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Läder

Sula:

Gummi

Detaljer:

Spänne

Artikelnummer:

24885-01

Birkenstock Boston Regular Habana Oiled LeatherTill skillnad från många av Birkenstocks vanligare tofflor är Birkenstock Boston Regular Habana Oiled Leather en toffel med täckt tå. Dessa snygga tofflor kan användas varje dag – både utomhus och inomhus. Den stängda designen känns lagom elegant och avslappnad.

Oljat läderBirkenstock Boston Regular Habana Oiled Leather är tillverkade av ett oljat syntetiskt läder i en djup och snygg färg som nästan skiftar lite i rött. Tofflorna har i vanlig ordning blivit utrustade med en mycket skön och ergonomiskt framtagen sula i kork – Birkenstocks signum!

En toffel – flera tillfällenDessa snygga och propra skor lämpar sig väl i sällskap med jeans och shorts. Du kan bära tofflorna inomhus eller utomhus när vädret är torrt. Att kunna dra på sig dessa sköna tofflor på sommaren är underbart, då de har en skön luftgenomströmning.

Birkenstock och skötselTa hand om Birkenstock Boston Regular Habana Oiled Leather genom att torka av lädret med en fuktig trasa. Önskar du att impregnera kan du även göra det med ett vattenbaserat impregneringsspray (inte samma typ som för äkta läder). Undvik helst att bära dessa tofflor när det är blött utomhus.
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)
B
Bert Rune Karlsson

Hej! Jag skickade ett mejl igår .Frågade om Birkenstock toffel storlek 48 var tillräckligt stor för en fot som är 30cm lång

 · Svara · 
Emma, Footway

Hej Bert! Ja storlek 48 = 31 cm i innermått :slight_smile:

 · Svara · 
Magnus

”Oljat syntetiskt läder”, det låter inte som att det är läder.

 · Svara · 

29323 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×