Bugatti
Bugatti
Model 194902

Skon är tyvärr slutsåld

  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Bugatti Model 194902

Produktbeskrivning

Detaljer:

Skosnören

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Läder

Sula:

Gummi

Artikelnummer:

10190-00

Bugatti Model 194902Det tyska skovarumärket Bugatti delar både sitt namn och sin exklusivitet med det franska lyxbilsvarumärket. Bugatti Model 194902 är ett par eleganta läderskor i svart. De håller högsta kvalitet och passar lika bra till jobbet som till finare tillfällen där det krävs formell klädsel.

För en formell och välklädd stilDessa handgjorda skor är eleganta och välgjorda. Lädret är av hög kvalitet och ger skorna ett fint utseende. Du kan utan problem använda skorna till en kostym eller frack. Det mjuka lädret formar sig efter fötterna, vilket innebär att skorna blir bekvämare ju mer de används.

Pricken över iOm du verkligen vill imponera, så är det dessa skor du ska satsa på. Läderskorna passar till både mörka och ljusa kostymer. Se till att du putsar upp skorna innan, så att de verkligen får en fin glans. Med rätt vård kan du få skorna att hålla under många år.

SkovårdstipsDet bästa sättet att ta hand om dessa skor är genom att vårda dem regelbundet. Borsta skorna före och efter du applicerar skokräm. Använd skoblock för att behålla skornas form när de inte används. Avsluta med skoputs för att få till den önskvärda glansen.
Visa mer.

Diskussion

Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)
×
×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)

28178 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×