Sköna Marie
Sköna Marie
Chaya Black

Skon är tyvärr slutsåld

Fri frakt och fri retur!
180 dagars öppet köp!

Sköna Marie Chaya Black

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Brun

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Tyg

Sula:

Gummi

Artikelnummer:

46216-00

Sköna Marie Chaya BlackSköna Marie är ett svenskt och välkänt varumärke som riktar in sig på bekväma tofflor. Sköna Marie Chaya Black är en riktigt snygg toffel med vackra detaljer som stenar och remmar. Tofflorna har en ergonomisk passform, något som Sköna Marie är särskilt omtyckta för.

Sköna och tjusigaMed ett par Sköna Marie Chaya Black på fötterna är du redo för alla varma vår- och sommardagar. Den snygga designen och de dekorativa stenarna bildar ett tjusigt mönster. Tofflorna är tillverkade av ett svart tyg och själva yttersulan är gjord i gummi. Innersulan är uppbyggd för att följa fotbäddens naturliga former.

En toffel som har alltTofflor brukar man kanske använda inomhus, men med ett par snygga Sköna Marie Chaya Black har du ett smart skoval både till jobbet och när du ska vistas utomhus. Skornas kraftiga sula går utmärkt att gå på även utomhus, men se till att marken är torr.

Vår- och sommarbrukEftersom Sköna Marie Chaya Black mest är tänkt som en inomhussko är det viktigt att du bär tofflorna med viss försiktighet om du vill ha dem utomhus. Att ha på sig tofflorna varma och torra sommardagar är inga problem.
Visa mer.

Diskussion

Sköna

Svara
Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)
×
×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)

29434 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×