Converse
Converse - Chuck Taylor All Star Ox Charcoal
Converse - Chuck Taylor All Star Ox Charcoal
Converse - Chuck Taylor All Star Ox Charcoal
3D
Converse
Chuck Taylor All Star Ox Charcoal
487 kr
(547 kr)
inkl. moms

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Grå

Passform:

Large

Yttermaterial:

Tyg

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

25173-05
Här är en av amerikanska Converse mest populära modeller, ”Chucks”, i barnstorlek. Chucks är uppkallade efter basketspelare Chuck Taylor och har blivit en av Converse mest framgångsrika flaggskep. En utmärkt barnsko tack vare slitstarkt tyg och rejäl gummisula

Ingen sliter ut sina skor på samma sätt som barn (undantaget marahtonlöpare) och ingen tar med sina skor på lika spännande äventyr. Men det kräver sina skor. Och även om Converse tillhör skaran av vardagsskor, är det just det som gör dem till överlevare. Modellen är trots allt känd för att klara allt från festivaler till frekvent skateboardslitage.

Kom ihåg att impregnera dina ”Chucks”, för att de ska tåla vatten. Du kan tvätta Converse Chuck Taylor All Star Ox Charcoal i tvättmaskinen, men glöm inte att slänga med några tennisbollar – och lägg skorna i en tvättpåse. Om du vill går det även att tvätta dem i i tvättmaskinen, bara att lägga dem högst upp (och ta ur disken, haha!) och kör på vanligt tvättprogram. Torka inte dina, eller barnens, Converse vid ett element eller i torkskåp. Rumstemperatur är melodin.

Den här modellen av Chuck Taylor är grå. En populär färg som fungerar till det mesta, och fördelen framför vitt är att damm och grus inte syns lika enkelt.
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)
A
Annette Johansson

Snygga

 · Svara · 
K
Kristin

Har strl 38 i vanliga fall, och i beskrivningen stod det att passformen skulle vara normal. Fick precis hem dem och de är alldeles för stora. Gissar på att det får bli en 37:a istället.

 · Svara · 

Är dom gråa eller gröna?

 · Svara · 
Emma, Footway

Dessa är grå :slight_smile:

 · Svara · 

29062 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×