Shepherd
Shepherd
Cilla Black
371 kr
(437 kr)
inkl. moms

Kunddata

Shepherd upplevs som normala i storleken enligt 9765 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Yttermaterial:

Ull

Innermaterial:

Ull

Sula:

Gummi

Varumärke:

Artikelnummer:

48227-00

Shepherd Cilla BlackEtt par tofflor som är gjorda helt och hållet av ull kan aldrig slå fel. Dessa bekväma tofflor från det svenska företaget Shepherd är helt gjorda i ull, och så bekväma att du aldrig vill ta av dig dem. De är även värmande, har en gummisula som gör att du inte halkar och är oväntat eleganta för att vara ett par tofflor. Oavsett om du letar efter ett par nya hemmatofflor eller vill se fin ut på kontoret, så är dessa skor något för dig!

Fårull – ett material med många bra egenskaperShepherd använder fårull till alla sina produkter. Materialet är antibakteriellt, värmande, mjukt och adderar en lyxig touch. Som om inte allt detta vore nog så har ull även fukttransporterande egenskaper. Blir du svettig eller fuktig så hjälper tofflorna till att få bort vätan från fötterna.

Perfekta att ha både sommar och vinterSom du kanske anar så är dessa tofflor underbara att använda under vintern. De passar även utmärkt under våren, hösten och sommaren eftersom de ser till att fötterna inte blir för varma. Beställ ett par vackra ulltofflor och se till att dina fötter alltid håller lagom temperatur!

Skötsel av ullDessa tofflor sköter sig själva. Du behöver inte göra något speciellt för att de skall hålla sig fina. Skulle du få en fläck eller liknande så kan du använda en fuktig trasa för att försiktigt skrubba dem rena.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

J
Janna Ekholm

Inlägg på andra språk

J
Jana Hrušková
Översätt

28524 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK