Shepherd
Shepherd - Cilla Grey
Shepherd - Cilla Grey
Shepherd - Cilla Grey
3D
Shepherd
Cilla Grey
387 kr
inkl. moms
  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Grå

Passform:

Liten

Yttermaterial:

Ull

Sula:

Gummi

Varumärke:

Artikelnummer:

48227-01

Shepherd Cilla GreyShepherd är ett svenskt företag som tillverkar kvalitetsprodukter i äkta fårull. Företaget får sin inspiration från den ständigt skiftande naturen, dofterna och färgerna. Fårull är ett levande material som har många bra egenskaper. Shepherd Cilla Grey är en populär fårullstoffla i en öppen design. Du kan med andra ord enkelt dra på tofflan på foten utan hjälp av händerna. Cilla Grey är en av de olika modellerna för tofflor som har en ljusare färg och borstat ull. För dig som har frusna fötter eller som helt enkelt vill bära något på fötterna när du är hemma, är Shepherd Cilla Grey ett utmärkt val.

Materialinformation om ullFårull har används till skor och kläder under mängder av år. Materialet har många bra egenskaper som verkligen lämpar sig till skor, exempelvis antibakteriella och lufttransporterande egenskaper. Just fårull har en förmåga att absorbera fukt. Detta innebär att du aldrig får svettiga fötter i dina fårullstofflor då ullen absorberar eventuell svett. De antibakteriella egenskaperna ser till att tofflorna ständigt hålls odörfria och har istället en härlig doft av ull. Förutom en omfamnande och mjuk känsla är Shepherd Cilla Grey försedd med en tålig gummisula. Gummit ger dig ett bra grepp på golven och du kan även använda tofflorna utomhus, exempelvis på balkongen eller på verandan.

Stiliga tofflor i mysig designShepherd Cilla Grey är otroligt omtyckta tack vare sin praktiska och härliga design. Den borstade ullen ger tofflorna ett mer stilrent utseende och du kan med fördel bära tofflorna även vid en middagsbjudning. Shepherds egen logga finns även fastsydd på tofflornas ovankant i form av en tjusig metallbricka. Även om fårullstofflor känns bäst att använda kyliga vintermorgnar eller att gå omkring med ruggiga dagar, är de även användbara under sommaren. Tänk dig själv när du sitter utomhus i sensommarsolen en augustikväll. Då är det superskönt att kunna dra på dig ett par Shepherd Cilla Grey tofflor.

Vårda fårullenFårull är ett fantastiskt material som får sina bra egenskaper av ett naturligt fett som kallas för lanolin. Lanolinet ger även ullen en härlig lyster. För att vårda dina Shepherd Cilla Grey tofflor kan du först testa att vädra tofflorna. Tvätt behövs egentligen inte eftersom ullen är ett levande material som renar sig själv. Men med tiden kan det vara bra att ge tofflorna en uppfräschning med hjälp av lanolin. Detta kan du köpa i skoaffärer.
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)
J
Julia

Bekväma och stabila inneskor. Något hårda.

 · Svara · 
M
Mona Berg

Byte till större storlek

 · Svara · 
M
Mona Berg

mmmmm

 · Svara · 
A
AnnCriztin Welinder

Hade lite svårt slita mig från mina gamla Ulle-tofflor.
Men nu har jag nya favvos!!! Så rara och sköna. Supernöjd!

 · Svara · 
L
Lena Andersson

Jag har tidigare köpt dessa i svart, men hittar inte bild på dem. Oj, vad de färgar av sig om man är barfota i toffeln. Jag är inte fuktig om fötterna tvärt om mycket torr och de färgar ändå av sig på tånaglarna och fotsulorna. Inte roligt. Synd på en så skön toffel.

 · Svara · 
Agnes, Footway

Oj vad tokigt att det blir så på dina tofflor! Mejl in ditt ärende till oss@footway.se så får du hjälp av våra kunniga kundtjänst medarbetare :slight_smile:

 · Svara · 
I
Inger

Inger S Jag har fått hem Shepherd Cilla trots att jag beställde Shepherd Iris… lite trist - men Shepherd Cilla är en helt o k toffel, rätt så snygg oxå, och mkt skön. Jag har beställt den stl som jag brukar ha och den är helt o k.
Jag vill gärna få besked från Footway vilken skillnad det är på dessa två mer än färgen på sulan- och framförallt om det är ull både in- och utvändigt i toffeln Cilla oxå. (det framgår inte av beskrivningen) OCH svar på mitt mejl som jag skrivit till Footway! Tack ! ( har inte kollat om Cilla färgar av sig… - som L. A. skrivit ovan!)

 · Svara · 
R
Renate

Lite små i stl😰

 · Svara · 
A
Anna-Sara

De här tofflorna är riktigt bra. Vad du ska ha i åtanke, är att de är i 100 procent ull, filtade. Det betyder att de kommer att forma sig efter din fot. När de kommer hem till dig, är de ganska smala. Men snart tänjer de på sig, riktigt mycket. Om du vill påskynda den processen, kan du ta på dig en våt strumpa, men var försiktig, de anpassar sig kanske för mycket då, och till och med blir för stora. Allt detta är en stor fördel för dessa tofflor - chansen är stor att de kommer passa dig mer perfekt än andra tofflor, på grund av ullen. En annan sak - de går att tvätta i maskin! Kläder ska man ju tvätta, för att få ur kemikalier. Jag tvättar mina då och då i handtvättsprogrammet. Vill du ha ett par riktigt varma tofflor, ska du välja Cilla. Vill du snarare ha inneskor, eller egentligen har det varmt hemma, riskerar dessa att bli för varma. För mig är de dock perfekta. Ha några dagars tålamod bara!

 · Svara · 

28810 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×