Shepherd
Shepherd
Cilla Grey
379 kr
(447 kr)
inkl. moms

Kunddata

Shepherd upplevs som normala i storleken enligt 9765 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Grå

Yttermaterial:

Ull

Sula:

Gummi

Varumärke:

Artikelnummer:

48227-01

Shepherd Cilla GreyShepherd är ett svenskt företag som tillverkar kvalitetsprodukter i äkta fårull. Företaget får sin inspiration från den ständigt skiftande naturen, dofterna och färgerna. Fårull är ett levande material som har många bra egenskaper. Shepherd Cilla Grey är en populär fårullstoffla i en öppen design. Du kan med andra ord enkelt dra på tofflan på foten utan hjälp av händerna. Cilla Grey är en av de olika modellerna för tofflor som har en ljusare färg och borstat ull. För dig som har frusna fötter eller som helt enkelt vill bära något på fötterna när du är hemma, är Shepherd Cilla Grey ett utmärkt val.

Materialinformation om ullFårull har används till skor och kläder under mängder av år. Materialet har många bra egenskaper som verkligen lämpar sig till skor, exempelvis antibakteriella och lufttransporterande egenskaper. Just fårull har en förmåga att absorbera fukt. Detta innebär att du aldrig får svettiga fötter i dina fårullstofflor då ullen absorberar eventuell svett. De antibakteriella egenskaperna ser till att tofflorna ständigt hålls odörfria och har istället en härlig doft av ull. Förutom en omfamnande och mjuk känsla är Shepherd Cilla Grey försedd med en tålig gummisula. Gummit ger dig ett bra grepp på golven och du kan även använda tofflorna utomhus, exempelvis på balkongen eller på verandan.

Stiliga tofflor i mysig designShepherd Cilla Grey är otroligt omtyckta tack vare sin praktiska och härliga design. Den borstade ullen ger tofflorna ett mer stilrent utseende och du kan med fördel bära tofflorna även vid en middagsbjudning. Shepherds egen logga finns även fastsydd på tofflornas ovankant i form av en tjusig metallbricka. Även om fårullstofflor känns bäst att använda kyliga vintermorgnar eller att gå omkring med ruggiga dagar, är de även användbara under sommaren. Tänk dig själv när du sitter utomhus i sensommarsolen en augustikväll. Då är det superskönt att kunna dra på dig ett par Shepherd Cilla Grey tofflor.

Vårda fårullenFårull är ett fantastiskt material som får sina bra egenskaper av ett naturligt fett som kallas för lanolin. Lanolinet ger även ullen en härlig lyster. För att vårda dina Shepherd Cilla Grey tofflor kan du först testa att vädra tofflorna. Tvätt behövs egentligen inte eftersom ullen är ett levande material som renar sig själv. Men med tiden kan det vara bra att ge tofflorna en uppfräschning med hjälp av lanolin. Detta kan du köpa i skoaffärer.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

M
Maja N
Caroline, Footway

Hej Maja,
Du vet väl att man i Sverige har rätt att reklamera på skor? :slight_smile: Var vänlig ta kontakt med vår kundservice så kan vi säkert hjälpa dig i ärendet :slight_smile: E-post: oss@footway.se

1
A
Anonym
Visa tidigare kommentarer
L
Lena Borg

Har samma problem som Anonym@shepheard Cilla Grey… Tror ni på Footway att någon annan liknande toffel har tjockare och tåligare ovandel?

0
A
Anna-Sara
Visa fler inlägg

28466 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK