Shepherd
Shepherd
Cilla Navy
371 kr
(437 kr)
inkl. moms

Kunddata

Shepherd upplevs som normala i storleken enligt 9765 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Blå

Yttermaterial:

Ull

Innermaterial:

Ull

Sula:

Gummi

Varumärke:

Artikelnummer:

48227-02

Shepherd Cilla Navy


Shepherds fina tofflor är riktiga svenska klassiker som assisterar dina fötter genom dagarna, både på jobbet och hemma. Varm ull värmer dina fötter när det är kallt på golvet.

Sköna material som tar hand om dina fötter


Ull är ett naturmaterial som värmer fötterna utan att de blir fuktiga. Detta eftersom ullen ventilerar fötterna på ett bra sätt och transporterar fukten bort från din hud. Sulan har bra räffling som gör att du har ett stabilt grepp mot golvet, även om du till exempel jobbar på plastmattor.

De ultimata tofflorna


Eftersom dessa tofflor både håller dig varm och torr är de ultimata för användning både på jobbet och hemma. Det här är tofflor du kan gå runt i hemma en kall vinterdag medan du ser snön singla ner utanför fönstret, men de passar lika bra för långa dagar på jobbet när du behöver skor som är snälla mot dina fötter.

Skötsel av tofflorna


Shepherd rekommenderar att du tvättar dessa tofflor för hand i ljummet vatten och mild tvållösning som inte är fettlösande. När du rengjort tofflorna ska du låta dem självtorka i rumstemperatur för att vara säker på att de håller formen och storleken.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

H
Helena
H
Helena
K
Kim Linde

28524 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK