Crocs
Crocs
Classic Clog K Black
237 kr
inkl. moms

Kunddata

Crocs upplevs som normala i storleken enligt 15744 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Grå

Yttermaterial:

Syntet

Sula:

Syntet

Varumärke:

Artikelnummer:

60065-19

Crocs Classic Clog K BlackCrocs Classic Clog K Black är en smidig och lätt sandal för alla barn som gillar att vara ute varma sommardagar. Den svarta färgen bidrar till ett stilrent intryck. Crocs har skapat en allsidig sandal med bra passform som bör passa de allra flesta barns små fötter.

Skotillverkaren CrocsCrocs är världsledande inom innovativa, avslappnade skor. Sedan 2002 har Crocs sålt mer än 300 miljoner par skor i över 90 länder! Crocs vet att smart inte behöver betyda komplicerat. Crocs förenar stil, modern komfort och omsorg. Crocs uppmanar dig att komma som du är.

Smidig sandal för barnMed Crocs Classic Clog K Black får barnet en sandal som är lätt att ta på och av sig för sommarens varma dagar. Då är det perfekt med en sko som går snabbt att ta av och på eftersom barnen ofta springer mycket in och ut. Sandalen är tillverkad av syntetmaterial vilket gör att den väger lite och ändå är slittålig. En perfekt sandal för både lek och spring!

Så tar du hand om sandalernaEftersom sandalerna är tillverkade av syntetmaterial ska du inte använda någon impregnering eller skokräm. Istället torkar du helt enkelt av sandalerna då och då med en fuktig trasa för att hålla dem fräscha och rena. Superenkelt!
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

Inlägg på andra språk

A
Alvilda Jørgensen
Översätt

28240 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK