CAT
CAT
Colorado Womens Honey Reset
1 077 kr
(1 347 kr)
inkl. moms

Kunddata

CAT upplevs som normala i storleken enligt 828 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Brun

Yttermaterial:

Läder, Nubuck

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

00960-02

CAT Colorado Womens Honey ResetCAT, som står för Caterpillar, är ett företag som tillverkar riktigt bra kängor. Just denna skomodell är ikonisk, mycket tack vare sin höga hållbarhet och vackra design. Skorna är gjorda för att användas under hårt arbete och kan ta en hel del stryk. Det innebär att ett par kängor från CAT kan hålla i många år.

Goodyear-teknik och läder av hög kvalitetCaterpillar har använt sig av Goodyear-tekniken för att fästa sulorna på skorna, vilket gör skorna extra hållbara. Skornas överdel är gjord av ett starkt och naturligt nubuckläder. Detta material skyddar dig från både kyla och väta på ett effektivt sätt.

Snyggare och bekvämare med tidenEftersom skorna är gjorda med ett naturligt läder så anpassar de sig efter dina fötter och dina rörelser. Med tiden utvecklas det unika veck, vilket gör att lädret åldras snyggt och även känns bekvämare. Använd de när du arbetar, vandrar i naturen eller går på stan. Skorna passar till både jeans och andra typer av kläder.

Skötselråd för CAT-kängorJust dessa skor är till stor del gjorda av nubuckläder. Detta läder liknar mocka, vilket innebär att du kan använda samma typ av skovårdsprodukter till bägge. Du kan även få bort fläckar med en fuktig trasa och lite mild tvållösning.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

C
Cornelia Kristensson

Inlägg på andra språk

E
Emilia
Översätt
C
Crespo
Översätt
Visa fler inlägg

28615 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK