Crocs
Crocs
Crocband Kids Cerulean Blue-Volt Green
221 kr
(317 kr)
inkl. moms

Kunddata

Crocs upplevs som normala i storleken enligt 15744 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Blå

Yttermaterial:

Syntet

Sula:

Syntet

Varumärke:

Artikelnummer:

22644-01

Crocs Crocband Kids Cerulean Blue-Volt GreenCrocs har under många år varit kända för sina mjuka tofflor. De är med kända i Sverige under namnet "foppatofflor". Just denna modell är utvecklad för barnens fötter. Tofflorna är precis lika mjuka och trevliga som de alltid har varit.

För barn som vill lekaDet finns många fördelar med Crocs fina barntofflor. Först och främst är materialet, Croslite, mjukt och stötdämpande. Just denna modell har även en speciell sula, som ger ett bättre stöd för barnens fötter. Tofflorna klarar utan problem av att bli blöta och håller sig till och med flytande. Lufthålen längst fram ventilerar fötterna.

Roliga och spännande äventyr under sommarenCrocs tofflor kan användas när som helst. Tack vare sin höga komfort och enkla design är de favoriter bland många barn och vuxna runt om i landet. Unna ditt barn ett par sköna tofflor som de kan använda hela sommaren när de går på roliga äventyr.

Enkel skötselEftersom croslite är vattentåligt kan du utan problem skölja av skorna i vatten när de ska rengöras. Se bara till att du låter dem lufttorka efteråt. Värme, från exempelvis ett element eller solen, kan få tofflorna att missfärgas eller bli lite missformade.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

28621 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK